Naslovna stranaBudite dio istorije budućnosti

Svečana dodjela diplomatitle

Svečana dodjela diploma

<p>Povodom Dana Univerziteta organizuje se Svečana dodjela diploma 11.11. u 11.</p> <p>Rok za prijavljivanje studenata za prisustvo svečanoj dodjeli diploma koja će biti održana 11.11.2016. u 11 sati, je produžen do <strong>3. novembra do 14 sati</strong>.</p> <p>Zbog kompleksnosti organizacije ceremonije, prijave nakon ovog roka ne mogu biti prihvaćene.</p> <p>Molimo Vas da <a href="../../../obavjestenja/664">ovdje</a> pročitate detaljne informacije.</p>
UDG na Facebook-uUDG na Twitter-uUDG na YouTube-uUDG na LinkedIn-uUDG WebMail

Humanističke studije: Diplomatija, Bezbjednost i Komunikologija i mediji

Humanisticke studije su osnovane 2008. godine, I danas broje oko 400 studenata na redovnim, postdiplomskim I doktorskim studijama. (http://www.udg.edu.me/hs/)

Humanističke studije su ustanova visokog obrazovanja, osnovana sa primarnim cilljem da realizuje osnovne i postdiplomske studije iz oblasti međunarodnih odnosa, diplomatije i bezbjednosti, komunikologije i medija ali i da organizju druge oblike edukacije iz ove oblasti za kojima se pojavi potreba u procesu permanentnog obrazovanja. Cilj studijskih programa je da se studenti osposobe da koriste teorijska znanja stečena na Humanističkim studijama, da iznose ideje, probleme i rješenja, sakupljaju i integrišu relevantne podatke radi rješavanja problema sa kojima se susrijeću u svom profesionalnom radu. Osim toga, studenti će biti podstaknuti da razviju osjećaj za život, oslobode se predrasuda i vrijednosti sredine kako bi naučili da sami donose odluke, traže nova rješenja, budu inovativni i teže uspjehu. U cilju ostvarenja navedenih ciljeva, na Humanističkim studijama nastavu će izvoditi eminentni profesori iz zemlje i inostranstva.

Dekan: Prof. dr Djordjije Borozan

Zvanična internet stranica fakulteta