Twitter feed
Login box Content
Najnovija obavještenja

Tribina "Psihologija bajki", prof. dr Žarko Trebješanin

U četvrtak, 21. sept 2017. god sa početkom u 12.15h biće održana tribina "Psihologija bajki", prof. dr Žarko Trebješanin.

Mjesto: amfiteatar AS.

Dobro došli!

Dijagnostičko testiranje iz engleskog jezika za studente prve godine

Dijagnostički test znanja engleskog jezika biće organizovan u petak, 15. septembra 2017. godine u 14h za studente prve godine Fakulteta za međunarodnu ekonomiju, finansije i biznis i studente prve godine PMB studija (zajedno sa studentima prve godine Fakulteta za informacione sisteme i tehnologije, Politehnike i studijskog programa Geodezija Fakulteta primijenjene nauke).
Polaganje će se obaviti po sljedećem rasporedu:
1. Amfiteatar A2 u 14h (za studente sa parnim brojem indeksa);
2. Amfiteatar A4 u 14h (za studente sa neparnim brojem indeksa).
Testiranje je obavezno.

Prijava ispita

Prijavljivanje ispita za zimski semestar će trajati od 20. septembra do 28. septembra. Student koji ne prijavi ispite u navedenom terminu, biće u obavezi da plati naknadnu prijavu ispita 30 eura.

Ispite mogu prijaviti samo studenti koji su izmirili finansijske obaveze.

Studenti koji imaju problema sa prijavom ispita, potrebno je da pošalju mail na fist@udg.edu.me.

Važno obavještenje za studente prve godine
Opširnije: Važno obavještenje za studente prve godine

Prva dva dana nastave za studente prve godine će se odvijati po rasporedu koji je dat u priloženom fajlu. Molimo studente da pažljivo pogledaju raspored i vrijeme početka nastave. Od srijede se nastava odvija po rasporedu koji je ranije objavljen i koji će važiti u toku zimskog semestra.

Studenti su u obavezi da na predavanja nose svesku i olovku, kao i da na nastavu dođu odjeveni u skladu sa pravilima oblačenja na Univerzitetu. Studenti koji ne ispune ove uslove, neće moći pristupiti predavanju. Predavanja su obavezna.

Raspored predavanja, ispita i spisak predmeta

Postavljeni su: raspored predavanja, raspored polaganja kolokvijuma i završnih ispita, kao i spisak predmeta i predavača, za zimski semestar studijske 2017/18. godine. Takođe, postavljen je raspored dolazaka gostujućih predavača.

Fajlove možete naći u dijelu Download/Za studente.
Downloads
Loading...