Twitter feed
Login box Content
Najnovija obavještenja

Raspored polaganja završnih ispita (sa vremenom i mjestom polaganja)

Postavljen je raspored polaganja završnih ispita (sa vremenom i mjestom polaganja). Raspored je neromijenjen u odnosu na raspored objavljen na početku semestra, ali su dodati vrijeme i mjesto polaganja ispita.

Fajl možete naći u dijelu Download/Za studente.

Raspored polaganja ispita u popravnim rokovima

Postavljeni su rasporedi polaganja ispita u popravnim rokovima (prvi i drugi popravni rok). Fajlove možete naći u dijelu Download/Za studente.

Program stažiranja na Montenegroberzi AD Podgorica
Opširnije: Program stažiranja na Montenegroberzi AD Podgorica

Montenegroberza AD Podgorica pokreće Program stažiranja koji je namijenjen studentima ekonomskih nauka završnih godina studija u Crnoj Gori.

Program stažiranja biće organizovan u periodu od 29.05. do 16.10. 2017. godine.

Više informacija moguće je naći u priloženom fajlu.

Uspješno završen Free Market Road Show 2017
Opširnije: Uspješno završen Free Market Road Show 2017

Dana 21.04.2017. godine na Univerzitetu Donja Gorica tradicionalno je održana međunarodna konferencija „Free Market Rad Show“. Ovu konferenciju već 10 godinu uzastopno organizuje Austrijski ekonomski center (AEC), u saradnji s više od 100 vodećih istraživačkih centara i univerziteta u 45 glavnih gradova širom Evrope i Kavkaza. Tema ovogodišnje konferencije bila je “Svijet nakon Bregxit-a i Trampa”.
Konferenciju je otvorila predsjednica Austrijskog ekonomskog centra, Barbara Kolm, nakon čega je uslijedila uvodna riječ prof. dr Milica Vukotić, dekanica Fakulteta za informacione sisteme tehnologije na Univerzitetu Donja Gorica.

Social Impact Award 2017
Opširnije: Social Impact Award 2017

Priliku da više saznaju o Nagradi za društvene promjene, studenti iz Podgorice imaće u petak kada će u Američkom uglu, smještenom u KIC Budo Tomović, od 15h biti održana radionica na kojoj će biti više riječi o procesu prijavljivanja i mogućnostima koje SIA pruža.

U široj verziji ove vijesti možete pročitati izvještaj sa prezentacije koja je održana na UDG 18. aprila.
Downloads
Loading...