Twitter feed
Login box Content
Najnovija obavještenja

GSERM ljetnja škola

U saradnji sa Univerzitetom St. Gallen iz Švajcarske, Ekonomski Fakultet u Ljubljani organizuje ljetnju školu "Global School in Empirical Research Methods" namijenjenu PhD studentima, post-doktorantima i istraživačima.

Više informacija moguće je naći na linku.

Tribina
Opširnije: Tribina

U ponedejak, 13.02.2017. sa početkom u 8:30 u Amfiteatru AS održaće se tribina: Strategija razvoja Sichuan Road Bridge (Group) (Kineska kompanija sa oko 100 milijardi dolara godišnjeg prihoda)

Predavač: Wang Chuanfu, Generalni menadžer SRBG

Obavještenje - zaposleni studenti i profesionalni sportisti
Opširnije: Obavještenje - zaposleni studenti i profesionalni sportisti

Svi studenti Fakulteta za međunarodnu ekonomiju, finansije i biznis koji su u radnom odnosu potrebno je da dostave potvrde najkasnije do petka 24. februara do 14 časova,[/color] mr Ani Bošković ili mr Mariji Radunović (II sprat), kako bi bili oslobođeni prisustva nastavi u ljetnjem semestru, školske 2016/17.

Dokumentaciju student može predati svakog radnog dana (ponedeljak-petak) u terminu od 12h do 14h.

Uz potvrdu iz firme, potrebno je dostaviti kopiju radne knjižice (prva stranica sa imenom i stranica na kojoj je pečat firme sa datumom otpočinjanja radnog odnosa), i original radne knjižice na uvid, kao i ovjeren JPR obrazac od strane Poreske uprave.

Prijava ispita za ljetnji semestar studijske 2016/17. godine
Opširnije: Prijava ispita za ljetnji semestar studijske 2016/17. godine

Prijava ispita će početi u srijedu, 8. februara, i trajaće do 21. februara.

Organizacija nastave u ljetnjem semestru

Kao što je ranije najavljeno, nastava u ljetnjem semestru će početi u ponedjeljak, 6. februara.

Raspored predavanja, spisak predmeta i predavača, raspored dolazaka gostujućih profesora, raspored polaganja kolokvijuma i završnih ispita i spisak neradnih dana, za ljetnji semestar studijske 2016/17. godine, možete naći u folderu Download/Za studente.
Downloads
Loading...