Twitter feed
Login box Content
Najnovija obavještenja

AmCham program stažiranja 2018

Američka privredna komora u Crnoj Gori sprovodi Program stažiranja za studente završnih godina studija u Crnoj Gori. Ovaj Program omogućava studentima tri glavna crnogorska univerziteta da steknu profesionalno iskustvo i poslovne kontakte, neposredno prije sticanja diplome. Detaljan opis Programa stažiranja možete pronaći na linku.

VAŽNO: Prijave za 2018 AmCham Program stažiranja se šalju na email internship@amcham.me do 9. juna 2018. godine.

Pitanja u vezi sa AmCham Programom stažiranja možete postaviti putem internship@amcham.me.

Konferencija “Azerbejdžan i Crna Gora nakon završetka Prvog svjetskog rata“
Opširnije: Konferencija “Azerbejdžan i Crna Gora nakon završetka Prvog svjetskog rata“

Povodom obilježavanja 100 godina od osnivanja Demokratske Republike Azerbejdžan, Kulturno-ekonomski centar Azerbejdžana - Crne Gore i Univerzitet Donja Gorica uz podršku kompanije Azmont Investments organizuju konferenciju “Azerbejdžan i Crna Gora nakon završetka Prvog svjetskog rata“.

Konferencija će biti održana u petak, 18. maja 2018. godine u 11h u amfiteatru AP.

U prilogu se nalazi agenda konferencije.

Raspored polaganja završnih ispita (sa vremenom i mjestom polaganja)

Postavljen je raspored polaganja završnih ispita. Raspored je nepromijenjen u odnosu na onaj koji je objavljen na početku semestra, ali su dodati vrijee i mjesto polaganja.

Raspored možete naći u dijelu Download/Za studente.

Montenegroberza AD Podgorica -stažiranje

Montenegroberza AD Podgorica pokreće Program stažiranja koji je namijenjen studentima ekonomskih nauka završnih godina studija u Crnoj Gori. Program stažiranja biće organizovan u periodu od 04.06. do 30.09.2017. godine, a u zavisnosti od broja prijavljenih kandidata biće obezbijeđeno do 10 pozicija za stažiranje. Tokom trajanja stažiranja studenti će imati priliku da se kroz sticanje prvih radnih navika detaljno upoznaju sa procesima rada kako na Montenegroberzi AD, tako i kod ostalih institucija prisutnih na crnogorskom tržištu kapitala. Predviđeno je da program traje četiri radne nedelje i da ga istovreno pohađaju dva do tri studenta.

Za program se mogu prijaviti studenti završnih godina: Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore, Fakulteta za poslovne studije Univerziteta Mediteran i Fakulteta za međunarodnu ekonomiju, finansije i biznis Univerziteta Donja Gorica. U sklopu prijave studenti su dužni da dostave: CV, motivaciono pismo i potvrdu o položenih ispitima. Prijavu je potrebno poslati do petka, 18.05.2018. godine, na mail: info@mnse.me.

Raspored polaganja ispita u popravnim rokovima

Postavljen je raspored polaganja ispita u popravnim rokovima. Isti možete naći na sajtu Fakulteta, u dijelu Download/Za studente
Downloads
Loading...