Twitter feed
Login box Content
Najnovija obavještenja

Svečane odbrane diplomskih radova FMEFB, jul 2017
Opširnije: Svečane odbrane diplomskih radova FMEFB, jul 2017

Svečane odbrane diplomskih radova studenata FMEFB biće održane u četvrtak, 20. jula 2017. god sa početkom u 14:00, amfiteatar AS.

Agenda svečanosti nalazi se u prilogu.

Dobro došli!

Načini plaćanja školarine za studijsku 2017/18. godinu

Postavljeni su fajlovi sa uputstvima za plaćanje školarine za studijsku 2017/18. godinu, kako za studente koji prate puni broj kredita, tako i za studente koji prate manje od 60 kredita. Fajlove možete naći u dijelu Download/Za studente.

Studenti koji prate manje od 60 kredita, mail sa iznosom školarine će dobiti nakon sjednice NNV koja će biti održana krajem jula.

Svečane odbrane diplomskih radova "Drugačija misao"
Opširnije: Svečane odbrane diplomskih radova "Drugačija misao"

Svečane odbrane diplomskih radova "Drugačija misao" biće održane u ponedjeljak, 3. jula 2017. god sa početkom u 09:00, amfiteatar AS.

Agenda svečanosti nalazi se u prilogu.

Dobro došli!

Prijava ispita za studente koji učestvuju u W&T programu razmjene
Opširnije: Prijava ispita za studente koji učestvuju u W&T programu razmjene

Molimo studente koji učestvuju u Work and Travel ili nekom drugom programu razmjene, da pročitaju važno obavještenje u prilogu.

Predavanje Pietera Everaersa, direktora EUROSTAT-a

U četvrtak, 01. juna 2017. godine u okviru nastave na međunarodnim magistarskim studijama "Statistika" (EMOS program) biće održano predavanje prof. dr Pietera Everaersa, direktora za Evropski statistički sistem, međunarodnu saradnju i resurse. Predavanje na temu: Proces razvoja statističke metodologija na nivou Evropske unije će biti održano u sali AS sa početkom u 17:30h i otvoreno je za sve studente, nastavnike, saradnike i ostale. Magistarske studije "Statistika" UDG-a su akreditovane od strane EUROSTAT-a kao Evropski master zvanične statistike (EMOS program).
Downloads
Loading...