Naslovna stranaBudite dio istorije budućnosti

Raspisan Konkurs za treći upisni rok za upis u prvu godinu osnovnih studijatitle

Raspisan Konkurs za treći upisni rok za upis u prvu godinu osnovnih studija

<p><span class="tinymce bold" style="font-weight: bold;">Univerzitet Donja Gorica raspisao je konkurs za&nbsp; treći upisni rok za upis studenata u prvu godinu osnovnih studija.</span></p> <p><span class="tinymce bold" style="font-weight: bold;" data-mce-mark="1">Dokumentacija za upis u prvu godinu studija se podnosi&nbsp;28, 29. i 30. avgusta od 10 do 14h, na pultu Studentske službe.</span></p> <p><span class="tinymce bold" style="font-weight: bold;" data-mce-mark="1">Konkurs možete naći u&nbsp;<a href="../../../fmefb/osnovne/download/serve/konkurs-za-treci-upisni-rok-za-upis-u-prvu-godinu-studija-studijska-201718-godina--19832">priloženom fajlu</a>.</span></p> <p><span class="tinymce bold" style="font-weight: bold;"><a href="../fmefb/osnovne/download/Za%2Bbudu%25C4%2587e%2Bstudente" target="_blank">Ovdje</a>&nbsp;možete naći formulare koje je potrebno popuniti prilikom predaje dokumenata za upis. Formulare možete dobiti i u prostorijama Univerziteta.&nbsp;</span></p>
UDG na Facebook-uUDG na Twitter-uUDG na YouTube-uUDG na LinkedIn-uUDG WebMail

Rektor UDG-a član Upravnog odbora organizatora EXPO 2017

Rektor UDG-a član Upravnog odbora organizatora EXPO 2017

U periodu od 10. juna do 10. septembra 2017. godine u Astani, Kazahstanu će se održati EXPO 2017, odnosno, svjetska izložba dostignuća koja se organizuje svake dvije do četiri godine od kraja XIX vijeka.  Pored navedenog, tokom trajanja izložbe će se održati i 10 naučnih konferencija koje organizuje Upravni odbor za organizaciju.

U Upravnom odboru, pored članova koji dolaze sa svih kontinenata, izabran je i prof. dr Veselin Vuković rektor Univerziteta Donja Gorica.

EXPO je međunarodni događaj koji ima za cilj edukaciju javnosti, dijeljenje inovativnih rješenja, promociju napretka i podsticanje saradnje. Na ovogodišnjem EXPO-u će učestvovati blizu 200 država iz cijelog svijeta, a tema je Budućnost energije. Osnovna ideja izložbe je da sve države dobiju priliku da prikažu svoj pogled na već zadatu temu.

Takođe, Univerzitet Donja Gorica je i partner Univerzitetu Nazarbayev iz Astane, Kazahstana koji je i glavni organizator jedne od konferencija pod nazivom  International Science and University Conference.

Tom prilikom, delegacija Univerziteta Donja Gorica, 10 članova, boraviće u Astani od 8. do 16. jula i biće u prilici da uspostavi kontakte sa poznatim univerzitetima i kompanijama iz cijelog svijeta.