Twitter feed
Najnovija obavještenja

Takmičenje u okviru projekta “Ideje i karakter” na III godini studija UDG
Opširnije: Takmičenje u okviru projekta “Ideje i karakter” na III godini studija UDG

Takmičenje u okviru projekta “Ideje i karakter” na III godini studija UDG (i studenata sa I godine koji su pod disciplinskim postupkom) biće održano u srijedu, 24.04.2019. god sa početkom u 15.30h, shodno priloženom rasporedu.

U prilogu je moguće naći i Pravilnik projekta “Ideje i karakter”.

Podsjećaju se studenti na pravilo da su u obavezi da prisustvuju kompletnom takmičenju, te da je odsustvo ili neuzimanje učešća u projektu “Ideje i karakter” predmet unaprijed poznatih sankija (nemogućnost polaganja ispita za koji se vezuje “Ideje i karakter” do drugog (vanrednog) popravnog roka).

Srećno svim grupama!
Arhiva obavještenja
Konkurs "Savremene tehnologije za održivi razvoj“
Univerzitet Donja Gorica raspisuje interni konkurs za studente Univerziteta Donja Gorica pod imenom “Savremene tehnologije za održivi razvoj“.

Cilj konkursa jeste da se dođe do najboljih idejnih rješenja u oblasti: Savremene tehnologije za održivi razvoj. Idejna rješenja treba da pokažu da savremene tehnologije imaju primjenu u oblastima koje se tiču održivog razvoja, i mogu biti veoma značajne za shvatanje održivog razvoja. Konkurs će prepoznati i podržati ideje sa najvećim potencijalom socio-ekonomskog uticaja na postulate održivog razvoja uz očuvanje prirodnih resursa i životne sredine, a koje se baziraju na korištenju savremenih tehnologija.

Detalje o konkursu možete pronaći u prilogu.
03
Novembar