Twitter feed
Login box Content
Najnovija obavještenja

Doktorske studije "Međunarodna ekonomija", doktorske disertacija kandidatkinje mr Marije Orlandić

Nakon sto je ispunila sve neophodne uslove propisane Pravilnikom o doktorskim studijama "Medjunarodna ekonomija", kandidatkinja mr Marija Orlandić, broj dosijea 12/001 predala je doktorsku disertaciju "Resursi i razvoj".

Predata teza, kao i izvještaj Komisije o ocjeni teze su dostupni na uvid javnosti i nalaze se u Biblioteci UDG.

Otvoren konkurs za plaćeno istraživačko stažiranje
Opširnije: Otvoren konkurs za plaćeno istraživačko stažiranje

Obavještavamo vas da je u toku otvoreni poziv za plaćeno istraživačko stažiranje koje organizuje nevladina organizacija Luča Institut, a u čast Profesora Svetozara Stiva Pejovića.

Istraživačko stažiranje će biti organizovano od 01. decembra 2018. godine do 22. marta 2019. godine kada će i biti predstavljena publikacija posvećena Profesoru Pejoviću na konferenciji koju organizije nevladina organizacija Luča Institut.

Tribina: TRIATLON

U četvrtak, 08. novembra 2018. godine, u 12h, u amfiteatru AS na UDG-u će gostovati predstavnici Triatlon kluba Podgorica.

Preporučuje se svim studentima da ne propuste veoma zabavno, interaktivno i neobično predavanje o triatlonu i sva tri sporta koji ga čine: plivanju, trčanju i biciklizmu. Za sve one koji se bave sportom ili koji žele bliže da razumiju njegov značaj ovo predavanje će biti veoma korisno i interesantno. Saznajte kako su članovi ovog kluba, uz redovan poslovni angažman koji imaju, nedavno u Barseloni uspjeli da završe trku u jednoj od najzahtjevnijih disciplina: Ironman.

Očekujte iznenađenja, aktivno provedeno vrijeme koje će vas razmrdati.

Upoznajte Triatlon klub Podgorica, čime se bavi i kako okuplja ljude!

Stipendije Crnogorske akademije nauka i umjetnosti

Crnogorska akademija nauka i umjetnosti je objavila konkurs za dodjelu 4 stipendije studentima osnovnih i postdiplomskih studija. Više informacija možete naći na sajtu CANU http://www.canu.me/vijesti/konkurs-za-stipendije-canu

Svi zainteresovani kandidati je potrebno da se jave dekanu/dekanici ili koordinatoru/koordinatorki studijskog programa koji studiraju do 5. novembra 2018.

Program stipendija njemačke privrede za zemlje zapadnog Balkana
Opširnije: Program stipendija njemačke privrede za zemlje zapadnog Balkana

German Eastern Business Association (OAOEV) u saradnji sa saveznim ministarstvom za ekonomsku saradnju i razvoj Njemačke, Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit
(GIZ) GmbH i Fondacijom Zoran Đinđić objavljuje poziv za program stipendija.

Program omogućava studentima polugodišnju praksu u njemačkim kompanijama koja počinje 1.jula 2019. godine.

Rok za prijavu ističe 13.11.2018. godine. a detelje o konkursu i načinu prijave moguće je pronaći u prilogu, kao i na linku.
Downloads
Loading...