Twitter feed
Login box Content
Najnovija obavještenja

Konkurs za dodjelu stipendija za ljetnji semestar 2019/20. na Beijing Union University
Opširnije: Konkurs za dodjelu stipendija za ljetnji semestar 2019/20. na Beijing Union University

U okviru saradnje sa Tourism College of BUU iz Pekinga, NR Kina, Univerzitet Donja Gorica raspisuje konkurs za dodjelu do 5 stipendija za ljetnji semestar 2019/20. godine, period februar – jun 2020. godine, i to:

- za studente Fakulteta za kulturu i turizam UDG, i
- za studente FMEFB, UDG.

Više informacija je moguće naći u opširnijoj verziji obavještenja.

Konkurs za dodjelu stipendija za ljetnji semestar 2019/20. na XIHUA univerzitetu
Opširnije: Konkurs za dodjelu stipendija za ljetnji semestar 2019/20. na XIHUA univerzitetu

U okviru saradnje sa XIHUA Univerzitetom, Chengdu, Kina, Univerzitet Donja Gorica raspisuje konkurs za dodjelu 2 stipendije za studentkinje i studente druge godine Fakulteta za međunarodnu ekonomiju, finansije i biznis, za ljetnji semestar 2019/20. godine.
Stipendija uključuje troškove školarine, smještaja i ishrane.

Studenti prate program na engleskom jeziku, a položeni predmeti im se priznaju za predmete iz četvrtog semestra. Troškovi avionske karte, vize i zdravstvenog osiguranja nijesu uključeni u stipendiju, odnosno, navedene troškove pokriva student/kinja.

Prve konsultacije za Ideje i karakter

Obavještavaju se studenti prve, druge i treće godine FMEFB-a i FIST-a da će u četvrtak 07.10.2019. u 14h biti održane konsultacije u vezi projekta Ideje i karakter.

Prva godina FMEFB-a i FIST-a ima konsultacije u amfiteatru A2 kod koleginica Natalije Drekalović i Milice Miletić.
Druga godina FMEFB-a i FIST-a ima konsultacije u sali PS kod kolege Luke Račića.
Treća godina FMEFB-a i FIST-a ima konsultacije u sali PS kod kolege Dejana Savićevića.

Grupe su u obavezi da konsultacijama prisustvuju u punom sastavu, u suprotnom grupe mogu biti diskvalifikovane. Ukoliko neko ima opravdan razlog za odsustvovanje (zaposlenje ili profesionalno bavljenje sportom), mora se javiti email-om nekom od koordinatora.

Grupe takođe, moraju imati jasno definisanu ideju za prezentovanje i ukoliko imaju pitanja i određene nedoumice, to mogu riješiti sa koorinatorima.

Grupe će biti prozivane redom, a vrijeme za konsultacije po grupi je 5 minuta, tako da se studenti mole da dođu na vrijeme za njihovu grupu i da ne prave buku ispred sala.

CFA Research Challenge
Opširnije: CFA Research Challenge

CFA Society Serbia, društvo koje broji preko 60 članova a koje je od 2019. godine stalni član mreže društava CFA Institute i ove godine organizuje globalnu manifestaciju CFA Research Challenge sponzorisanu od strane CFA Institute, namenjenu prije svega studentima, ali i drugim učesnicima u procesu.

Ideja takmičenja je da se 5-10 Univerziteta/Fakulteta takmiči najprije u Srbiji, a zatim se pobjednik lokalnog takmičenja dalje bori sa timovima iz regiona. Sve troškove učestvovanja na takmičenju pokriva CFA Institute preko lokalnog Society-ja.

Obavještenje za studente koji su učestvovali u W&T programu

Studentima su poslati email-ovi u vezi sa obračunatim školarinama.

Podsjećamo da je rok za prvu uplatu 21. oktobar 2019. godine. Nakon uplate, potrebno je da student pošalje spisak predmeta koje želi da prijavi u ovom semestru.

Ukoliko student nije dobio email, molimo da se javi na email adresu fmefb@udg.edu.me
Arhiva obavještenja
Obavještenje za studente 1. godine
Obavještavaju se studenti prve godine da će se dijagnostičko testiranje iz engleskog jezika održati u četvrtak, 12.09.2019. godine. Testiranje je obavezno. Detaljan raspored možete pogledati preuzimanjem fajla.
10
Septembar
Opsta obavjestenja