Twitter feed
Najnovija obavještenja

Predavanja za studente Krivičnopravnog smjera

Obavještavaju se studenti Krivičnopravnog smjera da će predavanja iz predmeta Krivično procesno pravo biti održana u ponedjeljak, 22. aprila u 17:00h kod sudije Miraša Radovića, Sudije Vrhovnog suda Crne Gore. Predavanje će biti održano u sali S12.

Panel diskusija “Borba protiv organizovanog kriminaliteta u Crnoj Gori”

Obavještavamo studente Postdiplomskih magistarskih i doktorskih studija da Fakultet pravnih nauka i Humanističke studije organizuju panel diskusiju pod nazivom “Borba protiv organizovanog kriminaliteta u Crnoj Gori” u srijedu, 17, aprila u 13h u AP-u.

Na panel diskusiji će govoriti gospođa Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda, gospodin Ivica Stanković, Vrhovni državni tužilac, gospodin Veselin Veljović, direktor Uprave policije i gospodin Zdravko Begović, predsjednik Advokatske komore Crne Gore.

Panel diskusija će biti organizovana studentima osnovnih i postdiplomskih studija u cilju predstavljanja i analize ključnih dostignuća i izazova u radu crnogorskog pravosuđa, tužilaštva i policije, kao o ostalih značajnih aktera kada je u pitanju oblast borbe protiv organizovanog kriminaliteta, te ispunjavanja evropskih standarda u ovoj oblasti.

Pozivamo sve zainteresovane studente da prisustvujete panel diskusiji.

Predavanja za studente smjera Pravo EU

Obavještavaju se studenti smjera Pravo EU da će predavanja iz predmeta Ljudska prava i zabrana diskriminacije kod prof. dr Budimira Košutića imati u četvrtak, 18. 04. u 17:00h u Dekanatu Humanističkih studija.

Stvarno pravo- drugi redovni ispitni rok

Obavještavaju se studenti Građanskopravnog smjera da će drugi redovni ispitni rok iz predmeta Stvarno pravo biti organizovan 12. aprila u 15:30h u Staklenoj sali na I spratu.

Raspored nastave

U nastavku se nalazi raspored nastave za studente Postdiplomskih magistarskih studija:

Smjer Pravo EU:
Pravo konkurencije u EU - 11. 04. u 17:00h u Staklenoj sali na I spratu kod prof. dr Vuka Radovića
Evroatlantizam - 12. 04. i to prema sljedećem rasporedu:
kod prof. dr Tanje Miščević - 12. 04. od 16:00 do 18:00h u Staklenoj sali na I spratu
kod dr Vladimira Ateljevića - 12. 04. od 18:00 do 20:30h u Staklenoj sali na I spratu

Građanskopravni smjer
Obligaciono pravo kod prof. dr Marije Karanikić Mirić u subotu, 13. 04. u 14:00h u Staklenoj sali na I spratu

Krivičnopravni smjer
Krivično procesno pravo- ponedjeljak, 15. april u 17:00h u amfiteatru A1-kod sudije Petra Stojanovića, Sudije Vrhovnog suda Crne Gore;
Krivično procesno pravo- utorak, 16. april u 17:00h u sali S48 na IV spratu- kod sudije Miraša Radovića, Sudije Vrhovnog suda Crne Gore.
Downloads
Loading...