Twitter feed
Najnovija obavještenja

Ideje i karakter - I godina
Opširnije: Ideje i karakter - I godina

Takmičenje u okviru projekta “Ideje i karakter“ biće održano u nedjelju, 21.04.2019. godine sa početkom u 09.00h.Raspored takmičenja grupa po amfiteatrima moguće je naći u prilogu. Radi podjećanja, u prilogu je i pravilnik projekta „Ideje i karakter“.Izlaganje grupa će biti određeno metodom slučajnog izbora na samom mjestu održavanja takmičenja.

Raspored nastave - XII sedmica
Opširnije: Raspored nastave - XII sedmica

U prilogu se nalazi raspored nastave na osnovnim studijama, za XII sedmicu ljetnjeg semestra 2018/19. godine.

Panel diskusija “Borba protiv organizovanog kriminaliteta u Crnoj Gori”

Obavještavamo studente da Fakultet pravnih nauka i Humanističke studije organizuju panel diskusiju pod nazivom “Borba protiv organizovanog kriminaliteta u Crnoj Gori” u srijedu, 17, aprila u 13h u AP-u.

Na panel diskusiji će govoriti gospođa Vesna Medenica, predsjednica Vrhovnog suda, gospodin Ivica Stanković, Vrhovni državni tužilac, gospodin Veselin Veljović, direktor Uprave policije i gospodin Zdravko Begović, predsjednik Advokatske komore Crne Gore.

Panel diskusija će biti organizovana studentima osnovnih i postdiplomskih studija u cilju predstavljanja i analize ključnih dostignuća i izazova u radu crnogorskog pravosuđa, tužilaštva i policije, kao o ostalih značajnih aktera kada je u pitanju oblast borbe protiv organizovanog kriminaliteta, te ispunjavanja evropskih standarda u ovoj oblasti.

Pozivamo sve zainteresovane studente da prisustvujete panel diskusiji.

Gostujuće predavanje "Sirijski konflikt - prvi veliki rat 21. vijeka"
Opširnije: Gostujuće predavanje "Sirijski konflikt - prvi veliki rat 21. vijeka"

Obavještavaju se studenti da će predavanje "Sirijski konflikt - prvi veliki rat 21. vijeka" biti održano 18. aprila u 13h u amfiteatru AP.

Predavanje će održati profesor Leri Gudson, predavač na Američkom vojnom koledžu. CV sa bibliografijom i kratka biografija profesora Gudsona dostupni su u prilogu.

Pozivaju se svi zainteresovani studenti da prisustvuju predavanju.

Raspored nastave - XI sedmica
Opširnije: Raspored nastave - XI sedmica

U prilogu se nalazi raspored nastave na osnovnim studijama, za XI sedmicu ljetnjeg semestra 2018/19. godine.
Arhiva obavještenja
Škola prava EU - Konkurs
Fakultet pravnih nauka UDG u saradnji sa Crnogorskom akademijom nauka i umjetnosti, Opštinom Bar i NVO SoCEN – Sociološki centar Crne Gore organizuje X Školu prava EU na temu „Savremeni pravni i institucionalni izazovi Evropske unije”.
Tim povodom raspisan je Konkurs za polaznike Škole.

Svi troškovi vezani za prevoz i smještaj učesnika su pokriveni.

Prijava na Konkurs traje do 14.04.2019. u 23:59:59h.

Tekst Konkursa sa više informacija se nalazi u prilogu.

NAPOMENA: Polaznicima Škole će biti opravdano odsustvo sa nastave i organizovano naknadno polaganje propuštenih kolokvijuma u periodu trajanja Škole.
08
April
Opsta obavjestenja