Twitter feed
Najnovija obavještenja

Studentska praksa

Obavještavaju se studenti da je Fakultet pravnih nauka obezbijedio obavljanje prakse u Osnovnom sudu u Podgorici za 10 studenata u trajanju od mjesec i po dana. Pozivaju se studenti da na mejl adresu miljana.rakocevic@udg.edu.me dostave prijavu i motivaciono pismo u obimu do jedne strane.
Za praksu se mogu prijaviti studenti III godine osnovnih studija i studenti specijalističkih studija.
Rok za prijavu je 20.02.2020. godine, do 16:00h.

Prezentacija stipendija Evropskog Foruma Alpbach

Pozivaju se zainteresovani studenti da prisustvuju prezentaciji stipendija Evropskog Foruma Alpbach, u utorak, 18. 02. u 14.15h, amfiteatar AP. Stipendije su namijenjene studentima i diplomcima svih obrazovnih profila kao i mladim profesionalcima do 30. godina.


Evropski Forum Alpbach (EFA) jedna je od najuglednijih evropskih interdisciplinarnih konferencija, koja se još od 1945. godine održava u Austriji. Svake godine okuplja više od 4.000 učesnika iz preko 80 zemalja, među kojima su Nobelovci, uvaženi profesori, eksperti, istaknuti političari te brojne mlade osobe - stipendisti Foruma i popularno se naziva „Davos za mlade intelektualce“. Ove godine će se održati od 18. avgusta do 2. septembra, a stotine učesnika različitog porekla će se okupiti u Alpbahu, malom selu u austrijskim Alpima, da istraže i razmotre mnoge aspekte teme „Osnove“ („Fundamentals“).


Rok za prijavu je otvoren od 17.02. do 31.03.2020 putem sajta: http://www.alpbach.org/en/

Kontakt mail za Crnu Goru: ambassador.montenegro@alpbach.network.
Arhiva obavještenja
Raspored nastave - XIII sedmica
U prilogu se nalazi raspored nastave na osnovnim studijama, za XIII sedmicu ljetnjeg semestra 2018/19. godine.
04
Maj
Opsta obavjestenja