Twitter feed
Najnovija obavještenja

Omaž dr Vukašinu Markoviću

U četvrtak, 14. novembra, sa početkom u 12:00 h (amfiteatar AS), u sklopu (naknadnog) obilježavanja Dana pobunjenika, održaće se omaž čuvenom crnogorskom i jugoslovenskom revolucionaru dr Vukašinu Markoviću.

O liku i djelu Vukašina Markovića će govoriti predsjednik Crnogorske akademije nauka i umjetnosti, prof. dr Dragan K. Vukčević. Studenti UDG-a će izvesti kratku predstavu ''Dr Vukašin Marković'' i muzičku tačku.

DOBRO DOŠLI!

Apsolventski rok - II rok

Obavještavaju se studenti da će ispiti u II apsolventskom roku biti održani u utorak 12.11. u 14.30h u amfiteatru A1.

Raspored nastave - X sedmica
Opširnije: Raspored nastave - X sedmica

U prilogu se nalazi raspored nastave na osnovnim studijama za X sedmicu zimskog semestra 2019/20. godine.

Obavještenje za studente

Obavještavaju se studenti da će u četvrtak 7.11.2019. u 18.00 časova biti održano predavanje Sinana Gudževića na temu "Didak Pir: pjesnik-zatočenik u Herceg Novom" u amfiteatru AS. Neposredno nakon predaanja, u 19.00 časova zakazano je i svečano otvaranje izložbe "Multiformitet savremene umjetnosti" u Galeriji Univerziteta.
Pozivamo studente da prisustvuju.

Studentska praksa

Obavještavaju se studenti da je Fakultet pravnih nauka obezbijedio obavljanje prakse u Osnovnom sudu u Podgorici za 10 studenta i u Upravnom sudu za četiri studenta u trajanju od mjesec i po dana. Pozivaju se studenti da na mejl adresu milica.kovac@udg.edu.me dostave prijavu i motivaciono pismo u obimu do jedne strane.
Za praksu u Osnovnom sudu mogu se prijaviti studenti III godine osnovnih studija i studenti specijalističkih studija, dok se za praksu u Upravnom sudu mogu prijaviti studenti koji su položili predmet Upravno pravo.
Rok za prijavu je 08.11.2019. godine.
Arhiva obavještenja
Prepis na Fakultet pravnih nauka
Obavještavaju se svi zainteresovani za prepis na Fakultet pravnih nauka, da će prepis biti organizovan u periodu 02-30.09.2019. godine.
Svi zainteresovani se za informacije mogu obratiti na mejl alen.adrovic@udg.edu.me.
Prilikom prijave za prepis, kandidati prilažu dokumentaciju koja je istaknuta u prilogu.
27
Avgust
Opsta obavjestenja