Twitter feed
Najnovija obavještenja

Omaž dr Vukašinu Markoviću

U četvrtak, 14. novembra, sa početkom u 12:00 h (amfiteatar AS), u sklopu (naknadnog) obilježavanja Dana pobunjenika, održaće se omaž čuvenom crnogorskom i jugoslovenskom revolucionaru dr Vukašinu Markoviću.

O liku i djelu Vukašina Markovića će govoriti predsjednik Crnogorske akademije nauka i umjetnosti, prof. dr Dragan K. Vukčević. Studenti UDG-a će izvesti kratku predstavu ''Dr Vukašin Marković'' i muzičku tačku.

DOBRO DOŠLI!

Apsolventski rok - II rok

Obavještavaju se studenti da će ispiti u II apsolventskom roku biti održani u utorak 12.11. u 14.30h u amfiteatru A1.

Raspored nastave - X sedmica
Opširnije: Raspored nastave - X sedmica

U prilogu se nalazi raspored nastave na osnovnim studijama za X sedmicu zimskog semestra 2019/20. godine.

Obavještenje za studente

Obavještavaju se studenti da će u četvrtak 7.11.2019. u 18.00 časova biti održano predavanje Sinana Gudževića na temu "Didak Pir: pjesnik-zatočenik u Herceg Novom" u amfiteatru AS. Neposredno nakon predaanja, u 19.00 časova zakazano je i svečano otvaranje izložbe "Multiformitet savremene umjetnosti" u Galeriji Univerziteta.
Pozivamo studente da prisustvuju.

Studentska praksa

Obavještavaju se studenti da je Fakultet pravnih nauka obezbijedio obavljanje prakse u Osnovnom sudu u Podgorici za 10 studenta i u Upravnom sudu za četiri studenta u trajanju od mjesec i po dana. Pozivaju se studenti da na mejl adresu milica.kovac@udg.edu.me dostave prijavu i motivaciono pismo u obimu do jedne strane.
Za praksu u Osnovnom sudu mogu se prijaviti studenti III godine osnovnih studija i studenti specijalističkih studija, dok se za praksu u Upravnom sudu mogu prijaviti studenti koji su položili predmet Upravno pravo.
Rok za prijavu je 08.11.2019. godine.
Arhiva obavještenja
Olimpijada studenata UDG-a
Poštovane koleginice i kolege,

U cilju pripreme "Olimpijade studenata UDG-a", i nekih budućih sportskih takmičenja na Univerzitetu Donja Gorica, kao i dobijanja podataka koliko se naših studenata bavi sportom, bilo na profesionalnom,amaterskom ili rekreativnom nivou, molimo vas da nam do nedjelje 08.09. do 23:59h na mail: sportska.olimpijada@udg.edu.me pošaljete:

1. Ime i prezime
2. Fakultet koji studirate i broj indeksa
3. Kojim se sportom, odnosno sportskom disciplinom bavite?

Sportski pozdrav,

Fakultet za sportski menadzment
Studentsko sportko društvo UDG
03
Septembar
Opsta obavjestenja