Twitter feed
Najnovija obavještenja

Prijava ispita - osnovne studije

Obavještavaju se studenti osnovnih studija da će prijava ispita biti otvorena u periodu 22-25.10.2019.

Studenti su u obavezi da ispite prijave samostalno, putem studentskog panela.

Svi studenti koji budu imali tehničkih problema sa prijavom ispita, u obavezi su da se obrate koordinatoru studija putem mejla alen.adrovic@udg.edu.me.

Svi studenti koji u naznačenom roku ne prijave ispite i ne obrate se koordinatoru studija, u obavezi su da plate nadoknadu na ime naknadne prijave ispita, u iznosu od 30€.

Apsolventski rok - II rok

Obavještavaju se studenti osnovnih studija da će 12. 11. biti organizovan II apsolventski rok.
Pravo polaganja u II apsolventskom roku imaju studenti kojima je ostao isključivo jedan predmet do završetka studija.

Studenti koji prijavljuju ispit za navedeni rok, u obavezi su da uplate 25€ za 1 ECTS koje prijavljuju i da uplatnicu pošalju prilikom slanja prijave.
Termini polaganja će biti naknadno istaknuti.

Prijave polaganje je moguće izvršiti do 7.09.2019. u 12:00h na mejl adresu fpn@udg.edu.me.

Neblagovremene i nepotpune prijave neće biti prihvaćene.

Promocija knjige „The Presidentialisation of Political Parties in the Western Balkans“

Promocija knjige „The Presidentialisation of Political Parties in the Western Balkans“ koju je uredio prof. dr Gianluca Passarelli, profesor Univerziteta Sapienza iz Rima, a objavio Palgrave Macmillan biće organizovana u utorak, 15. oktobra u 12.30h u amfiteatru AP.

Na promociji će govoriti prof. dr Gianluca Passarelli, urednik knjige, prof. dr Milan Podunavac, profesor političke teorije i političkog sistema Crne Gore i autori knjige, dr Zlatko Vujović i dr Nikoleta Đukanović.

Pozivaju se svi zainteresovani studenti i predavači da prisustvuju promociji.

Potpisivanje ugovora sa prepisanim studentima

Obavještavaju se studenti koji su se prepisali na Fakultet pravnih nauka u studijskoj 2019/20. godini, da će potpisivanje ugovora o studiranju i preuzimanje rješenja o položenim ispitima biti održano u četvrtak 17.10. u 14h u amfiteatru A1.
Prisustvo je obavezno.

Raspored nastave - VI sedmica
Opširnije: Raspored nastave - VI sedmica

U prilogu se nalazi raspored nastave na osnovnim studijama za VI sedmicu zimskog semestra 2019/20. godine.
Arhiva obavještenja
Pripremna nastava za polaganje pravosudnog ispita
Fakultet pravnih nauka Univerziteta Donja Gorica organizuje Pripremnu nastavu za polaganje pravosudnog ispita, počev od 04. oktobra 2019. godine. Posebna pažnja posvetiće se praktičnom dijelu nastave, u okviru koga će polaznici imati priliku da uvježbaju pisanje presuda i podnesaka.
Fakultet pravnih nauka Univerziteta Donja Gorica organizuje Pripremnu nastavu za polaganje pravosudnog ispita, počev od 04. oktobra 2019. godine. Posebna pažnja posvetiće se praktičnom dijelu nastave, u okviru koga će polaznici imati priliku da uvježbaju pisanje presuda i podnesaka.

Predavači: prof. dr Zoran Stojanović, prof. dr Miodrag Orlić, prof. dr Vuk Radović, doc. dr Igor Vujović, Petar Stojanović (sudija Vrhovnog suda CG), Vesna Begović (sudija Vrhovnog suda CG), doc. dr Slobodan Stojanović (advokat), Branka Lakočević (predsjednica Upravnog suda CG), Zoran Radović (sudija Osnovnog suda u Podgorici), dr Milica Kovač-Orlandić, mr Nikola Šaranović (generalni direktor Direktorata za međunarodnu pravnu saradnju).

Cijena Pripremne nastave za polaganje pravosudnog ispita iznosi 300,00 €. Cijena kursa za kandidate koji su diplomirali na Fakultetu pravnih nauka Univerziteta Donja Gorica iznosi 250,00 €. Kandidati navedene iznose mogu platiti u dvije jednake rate.
Kontakt: 020/410-708; 069 336 940, e-mail: milica.kovac@udg.edu.me
19
Septembar
Opsta obavjestenja