Twitter feed
Najnovija obavještenja

Predaja specijalističkih radova

Podsjećaju se studenti da je rok za predaju finalne verzije specijalističkih radova 13. jun 2019. godine. Radovi se dostavljaju u periodu od 10-13h.

Uz specijalistički rad odštampan u pet primjeraka, studenti su u obavezi da, u skladu sa Pravilnikom o izradi i odbrani specijalističkog rada, dostave sljedeću dokumentaciju:

1)Potvrda o izmirenim finansijskim obavezama prema Fakultetu koju izdaje Služba finansija (finansije@udg.edu.me);
2)Potvrda o položenim ispitima sa osnovnih studija koju izdaje Studentska služba (studenstka.sluzba@udg.edu.me);
3) Potvrda o položenim ispitima sa specijalističkih studija koju izdaje Koordinator studijske godine (alen.adrovic@udg.edu.me);
4)Potvrda o povratku ključa od ormarića koju izdaje tehnička služba Univerziteta (portirnica);
5)Potvrda o povratku knjiga u biblioteku (biblioteka@udg.edu.me).

Kandidati su dužni da dostave i pisanu saglasnost mentora na tekst specijalističkog rada, kao i da na CD-u dostave elektronsku verziju specijalističkog rada i kratku biografiju sa osnovnim biografskim podacima.

Za sva pitanja, studenti mogu kontaktirati kooridnatora studija Alena Adrovića(alen.adrovic@udg.edu.me).

Raspored ispita u julskom ispitnom roku

Obavještavju se studenti specijalističkih studija da je raspored ispita u julskom ispitnom roku dostupan u DOWNLOAD sekciji.

AmCham Program stažiranja 2019

Američka privredna komora u Crnoj Gori najavljuje devetu generaciju Programa stažiranja za studente završnih godina studija. Program omogućava studentima tromjesečnu praksu u kompanijama članicama AmCham-a, u saradnji sa Univerzitetom Crne Gore, Univerzitetom Donja Gorica i Univerzitetom Mediteran.

Ove godine, otvoreno je čak 45 pozicija za stažiranje!

Program će početi 09. septembra i trajaće do 09. decembra 2019. godine. Studenti sa sljedećih studijskih programa se mogu prijaviti: ekonomija, marketing, pravo, inženjerstvo, informacione tehnologije, engleski jezik, vizuelne umjetnosti, turizam, tehničke, kao i političke nauke.

Kompanije – članice AmCham Montenegro, koje će učestovati u ovogodišnjem Programu su: Crnogorski Telekom, Societe Generale Montenegro Banka, Pivara Trebjesa, Univerzitet Mediteran, Uniqa osiguranje, Čikom, Porto Montenegro, Saga, Investicioni fond Trend, SnT, Congress Travel, Fidelity Consulting, Amplitudo, 7. Avgust, Addiko banka, CKB, NLB, Re/Max i Represent Communications.Takođe, AmCham Montenegro obezbijediće stražiranje za jednog studenta u svojoj izvršnoj kancelariji, dok je Univerzitet Mediteran ponudio pet pozicija.

Više informacija dostupno je na linku.

Poziv za ljetnju praksu
Opširnije: Poziv za ljetnju praksu

Obavještavaju se studenti Fakulteta pravnih nauka da je advokatska Vukmirović Mišić Law Firm objavila poziv za ljetnju praksu.
U prilogu se nalazi zvaničan poziv.

Raspored nastave - XIII sedmica

Obavještavaju se studenti specijalističkih studija da će nastava u XIII sedmici na smjeru: Međunarodno i evropsko pravo, biti održana prema sljedećem rasporedu:
Petak 10.05.
17:00h - Međunarodno humanitarno pravo - kolokvijum;
18:00h - Diplomatsko i konzularno pravo (V);
18:45h - Antidiskriminaciono pravo EU (V).

Nastava na Pravosudnom smjeru je završena.
Arhiva obavještenja
Raspored nastave - VIII sedmica
U prilogu se nalazi raspored nastave na specijalističkim studijama, za VIII sedmicu ljetnjeg semestra 2018/19. godine.
23
Mart
4. godina