Twitter feed
Najnovija obavještenja

Program svečane odbrane diplomskog rada, april 2019. godine
Opširnije: Program svečane odbrane diplomskog rada, april 2019. godine

Svečana odbrana diplomskog rada biće održana u srijedu 24.04.2019. godine u 14:00h u Galeriji.

Program svečane odbrane diplomskog rada objavljen je u priloženom file-u.

Dobrodošli!

Predavanje IAAS
Opširnije: Predavanje IAAS

U petak 05.04.2019. godine u 10:15h u sali S44 se organizovana prezentacija o studentskoj IAAS organizaciji (International Association of Students in Agricultural and Related Sciences). Ova organizacija se zalaže za razmjenu znanja, iskustva i ideja između studenata iz polja agrokulture, nauke o hrani, bioinženjerstva i drugih srodnih nauka, sa ciljem da se unaprijedi znanje i iskustvo studenata, a to se ostvaruje kroz mnogobrojne IAAS projekte. Ispred IAAS organizacije je govorila Anđela Komnenović, nacionalna direktorica IAAS Montenegro i podpredsjednica za komunikaciju u svijetskom IAAS-u.

U prilogu se nalazi izvještaj sa predavanja i prezentacija.

Dopuna rasporeda

U dijelu Download/Studenti objavljena je dopuna rasporeda za sledeću nedelju za osnovne studije.

Program međunarodne stručne prakse kod EIT Food partnera

EIT Food konzorcijum (Evropski institut za inovacije i tehnologiju – konzorcijum za oblast prehrambene industrije) je otvorio poziv za internšip studenata i mladih profesionalaca u kompanijama koje su članice EIT Food-a. Kandidati izabrani putem transparentnih kriterijuma učestvovaće u internšipu od 3 – 6 mjeseci i imaće priliku da primijene znanja u praktičnom kontekstu kod partnera EIT Zajednice znanja i inovacija (Knowledge and Innovation Community - KIC).

Rok za prijav je 26.04.2019. Više informacija o stipendijama je dostupno na: https://www.eitfood.eu/programmes/eit-food-ris-fellowships-2019

Dodatne informacije možete dobiti i putem e maila: mczerniakowska@wz.uw.edu.pl

Izvještaj sa predavanja g-dina Mahesh Ramanujam-a: “Creating a higher living standard through green building”
Opširnije: Izvještaj sa predavanja g-dina Mahesh Ramanujam-a:  “Creating a higher living standard through green building”

U petak 22.03.2019. godine Centar za klimatske promjene, prirodne resurse i energiju UDG-ja je imao priliku da ugosti predsjednika i izvršnog direktora američkog Savjeta za zelenu gradnju i sertifikaciju zelenog biznisa g-dina Mahesh Ramanujama i njegovog saradnika dr Daniela Guglielmina. G-din Mahesh Ramanujam je ovom prilikom održao predavanje studentima na temu: “Creating a higher living standard through green building” u Preduzetničkom gnijezdu UDG-ja. Predavanju su prisustvovali studenti Univerziteta Donja Gorica, sa osnovnih i postdiplomskih studija kao i predavači i saradnici.

U prilogu možete naći detaljan izvještaj sa predavanja.
Obavještenja
 
Program svečane odbrane diplomskog rada, april 2019. godine
Svečana odbrana diplomskog rada biće održana u srijedu 24.04.2019. godine u 14:00h u Galeriji.

Program svečane odbrane diplomskog rada objavljen je u priloženom file-u.

Dobrodošli!
19
April
 
Predavanje IAAS
U petak 05.04.2019. godine u 10:15h u sali S44 se organizovana prezentacija o studentskoj IAAS organizaciji (International Association of Students in Agricultural and Related Sciences). Ova organizacija se zalaže za razmjenu znanja, iskustva i ideja između studenata iz polja agrokulture, nauke o hrani, bioinženjerstva i drugih srodnih nauka, sa ciljem da se unaprijedi znanje i iskustvo studenata, a to se ostvaruje kroz mnogobrojne IAAS projekte. Ispred IAAS organizacije je govorila Anđela Komnenović, nacionalna direktorica IAAS Montenegro i podpredsjednica za komunikaciju u svijetskom IAAS-u.

U prilogu se nalazi izvještaj sa predavanja i prezentacija.
18
April
 
Dopuna rasporeda
U dijelu Download/Studenti objavljena je dopuna rasporeda za sledeću nedelju za osnovne studije.
14
April
 
Program međunarodne stručne prakse kod EIT Food partnera
EIT Food konzorcijum (Evropski institut za inovacije i tehnologiju – konzorcijum za oblast prehrambene industrije) je otvorio poziv za internšip studenata i mladih profesionalaca u kompanijama koje su članice EIT Food-a. Kandidati izabrani putem transparentnih kriterijuma učestvovaće u internšipu od 3 – 6 mjeseci i imaće priliku da primijene znanja u praktičnom kontekstu kod partnera EIT Zajednice znanja i inovacija (Knowledge and Innovation Community - KIC).

Rok za prijav je 26.04.2019. Više informacija o stipendijama je dostupno na: https://www.eitfood.eu/programmes/eit-food-ris-fellowships-2019

Dodatne informacije možete dobiti i putem e maila: mczerniakowska@wz.uw.edu.pl
05
April
 
Izvještaj sa predavanja g-dina Mahesh Ramanujam-a: “Creating a higher living standard through green building”
U petak 22.03.2019. godine Centar za klimatske promjene, prirodne resurse i energiju UDG-ja je imao priliku da ugosti predsjednika i izvršnog direktora američkog Savjeta za zelenu gradnju i sertifikaciju zelenog biznisa g-dina Mahesh Ramanujama i njegovog saradnika dr Daniela Guglielmina. G-din Mahesh Ramanujam je ovom prilikom održao predavanje studentima na temu: “Creating a higher living standard through green building” u Preduzetničkom gnijezdu UDG-ja. Predavanju su prisustvovali studenti Univerziteta Donja Gorica, sa osnovnih i postdiplomskih studija kao i predavači i saradnici.

U prilogu možete naći detaljan izvještaj sa predavanja.
02
April
Arhiva obavještenja
Datum Naslov
31. 03. 19. Interni nagradni konkurs za izradu znaka i logotipa Preduzetničkog gnijezda UDG Opširnije
27. 03. 19. Poziv za dostavljanje ponuda - nabavka lap topa Opširnije
27. 03. 19. Poziv za dostavljanje ponuda - roll up i grafickog rješenja Opširnije
27. 03. 19. Studentska konferencija, Biznis Akademija Vijesti Opširnije
27. 03. 19. Poziv za 4. Internacionalnu konferenciju o Metrologiji u hrani i prehrani Opširnije
Aktuelno na fakultetu
 
26
Mart
Inside 2019
Inside 2019
Ovdje možete pogledati naš informator za brucoše, UDG Inside, i informisati se o studijskim programima koje nudimo, kao i o načinu rada na Univerzitetu Donja Gorica.
 
09
Februar
Innovations in food industry - INNO FOOD
Innovations in food industry - INNO FOOD
U petak 8. februara održan je kick off meeting u okviru projekta: “Innovations in food industry” - INNO FOOD, koje je dobijen kao grant za inovativne projekte od strane Ministarstva nauke. Cilj projekta je Ex vivo ispitivanja probiotskih karakteristika odabranih bakterija mliječne kiseline iz tradicionalnih proizvoda i njihova upotreba pri kreiranju novih proizvoda. Projekat realizuje FPTBHE u partnerstvu sa Mljekarom Lazine i Farmom Miljanić.
 
06
Februar
Svjetski forum o održivom razvoju, Meksiko
Svjetski forum o održivom razvoju, Meksiko
Opširnije: Svjetski forum o održivom razvoju, Meksiko
Delegacija Univerziteta Donja Gorica, Centra za klimatske promjene, prirodne resurse i energiju je na poziv profesora dr Rajendra K. Pachaur-ja, predsjednika Upravnog odbora Centra za klimatske promjene, prirodne resurse i energiju i dobitnika Nobelove nagrade za mir 2007. godine, učestvovala na prvom Svjetskom forumu o održivom razvoju u Meksiko sitiju od 01-02.02.2018. godine (http://www.worldsdf.org/).