Twitter feed
Najnovija obavještenja

Graduate Supply Chain Trainee Program, Pivara "Trebjesa" a.d. Molson Coors

Graduate Supply Chain Trainee Program je 12 mjesečni program predviđen mladim diplomcima kroz koji imaju priliku da se upoznaju sa različitim sektorima i oblastima Pivare "Trebjesa" Molson Coors kako bi kroz rotaciju i širenje znanja bili pripremljeni za svoju prvu poziciju u pivari. Program podrazumjeva puno radno vrijeme u Nikšiću, kako u toku inicijalnih 12 mjeseci tako i nakon završetka programa na prvoj poziciji. Više informacija možete dobiti od mr Katarine Lazović na e mail: kacyxrcak1@gmail.com.

Rok za prijavu je 06.03.2019.

U sledećem linku možete naći detalje konkursa: https://jobs.molsoncoors.com/PivaraTrebjesa/job/Nik%C5%A1i%C4%87-Supply-Chain-Trainee/515698401/?locale=sr_RS.
Akreditacije i licence
Naslov Download
Akreditacije i licence
Savjet za visoko obrazovanje Crne Gore izdao je akreditaciju za rad Fakultetu za prehrambenu tehnologiju, bezbjednost hrane i ekologiju 01. juna 2012. Dokument možete pogledati u prilogu.
Download
Akreditacije i licence
Savjet za visoko obrazovanje Crne Gore izdao je licencu za rad Fakultetu za prehrambenu tehnologiju, bezbjednost hrane i ekologiju 06. novembra 2012. Dokument možete pogledati u prilogu.
Download