Twitter feed
Najnovija obavještenja

Program svečane odbrane diplomskog rada, april 2019. godine
Opširnije: Program svečane odbrane diplomskog rada, april 2019. godine

Svečana odbrana diplomskog rada biće održana u srijedu 24.04.2019. godine u 14:00h u Galeriji.

Program svečane odbrane diplomskog rada objavljen je u priloženom file-u.

Dobrodošli!

Predavanje IAAS
Opširnije: Predavanje IAAS

U petak 05.04.2019. godine u 10:15h u sali S44 se organizovana prezentacija o studentskoj IAAS organizaciji (International Association of Students in Agricultural and Related Sciences). Ova organizacija se zalaže za razmjenu znanja, iskustva i ideja između studenata iz polja agrokulture, nauke o hrani, bioinženjerstva i drugih srodnih nauka, sa ciljem da se unaprijedi znanje i iskustvo studenata, a to se ostvaruje kroz mnogobrojne IAAS projekte. Ispred IAAS organizacije je govorila Anđela Komnenović, nacionalna direktorica IAAS Montenegro i podpredsjednica za komunikaciju u svijetskom IAAS-u.

U prilogu se nalazi izvještaj sa predavanja i prezentacija.

Dopuna rasporeda

U dijelu Download/Studenti objavljena je dopuna rasporeda za sledeću nedelju za osnovne studije.

Program međunarodne stručne prakse kod EIT Food partnera

EIT Food konzorcijum (Evropski institut za inovacije i tehnologiju – konzorcijum za oblast prehrambene industrije) je otvorio poziv za internšip studenata i mladih profesionalaca u kompanijama koje su članice EIT Food-a. Kandidati izabrani putem transparentnih kriterijuma učestvovaće u internšipu od 3 – 6 mjeseci i imaće priliku da primijene znanja u praktičnom kontekstu kod partnera EIT Zajednice znanja i inovacija (Knowledge and Innovation Community - KIC).

Rok za prijav je 26.04.2019. Više informacija o stipendijama je dostupno na: https://www.eitfood.eu/programmes/eit-food-ris-fellowships-2019

Dodatne informacije možete dobiti i putem e maila: mczerniakowska@wz.uw.edu.pl

Izvještaj sa predavanja g-dina Mahesh Ramanujam-a: “Creating a higher living standard through green building”
Opširnije: Izvještaj sa predavanja g-dina Mahesh Ramanujam-a:  “Creating a higher living standard through green building”

U petak 22.03.2019. godine Centar za klimatske promjene, prirodne resurse i energiju UDG-ja je imao priliku da ugosti predsjednika i izvršnog direktora američkog Savjeta za zelenu gradnju i sertifikaciju zelenog biznisa g-dina Mahesh Ramanujama i njegovog saradnika dr Daniela Guglielmina. G-din Mahesh Ramanujam je ovom prilikom održao predavanje studentima na temu: “Creating a higher living standard through green building” u Preduzetničkom gnijezdu UDG-ja. Predavanju su prisustvovali studenti Univerziteta Donja Gorica, sa osnovnih i postdiplomskih studija kao i predavači i saradnici.

U prilogu možete naći detaljan izvještaj sa predavanja.
Akreditacije i licence
Naslov Download
Akreditacije i licence
Savjet za visoko obrazovanje Crne Gore izdao je akreditaciju za rad Fakultetu za prehrambenu tehnologiju, bezbjednost hrane i ekologiju 01. juna 2012. Dokument možete pogledati u prilogu.
Download
Akreditacije i licence
Savjet za visoko obrazovanje Crne Gore izdao je licencu za rad Fakultetu za prehrambenu tehnologiju, bezbjednost hrane i ekologiju 06. novembra 2012. Dokument možete pogledati u prilogu.
Download