Twitter feed
Najnovija obavještenja

Obavještenje za studente magistarskih studija

Obavještavaju se studenti magistarskih studija da će se predavanja iz predmeta Metode naučnog istraživačkog rada (smjer PT/SI) održati 12.11. u utorak i 26.11. u amfiteatru AS sa početkom u 17:00h.

Raspored predavanja za X nedjelju osnovnih studija FPTBHE

U dijelu Download/Studenti postavljen je raspored predavanja za IX nedjelju osnovnih studija FPTBHE.

O izostavljenim predavanjima, terminima i salama studenti će biti naknadno obavješteni.

Početak nastave za postdiplomske studije

Uvodni sastanak za studente postdiplomskih studija FPTBHE, specijalističkih i magistarskih, održaće se u utorak 12.11.2019. godine sa početkom u 16:00h, sala S45.

Tromjesečni boravak diplomaca - Njemački savezni institut za procjenu rizika

Njemački savezni institut za procjenu rizika (BfR) u okviru promocije naučnih talenata i međunarodne saranje nudi priliku za tromjesečni boravak diplomaca iz država članica EU i zemalja van Evropske unije.

Tokom boravka kao gostujući naučnici, imaćete priliku upoznavanja sa istražvačkim radom BfR-a i rezultatima rada na polju bezbjednosti hrane, hrane za životinje, hemikalija i proizvodi za široku potrošnju. Kriterijumi pri odabiru kandidata su:

Univerzitetska diploma iz biologije, hemije, henmije hrane, tehnologije hrane, medicine, veterine, toksikologije, statistike ili bliskih naučnih disciplina

Interesovanje za teme zaštite zdravlja potrošača

Odgovoranost i posvećenost

Tečno poznavanje engleskog ili njemačkog jezika

BfR pokriva troškove leta (ekonomska klasa), smještaja i dnevnica u Berlinu u toku boravka. Prijave su otvorene do 01. decembra 2019. godine, a više informacija možete naći na sljedećem linku:

https://www.bfr.bund.de/cm/349/stay-as-a-guest-scientist-2020.pdf

Izmjena sale

Tribina pod nazivom:"Optički senzori u preciznom vinogradarstvu i održivoj poljoprivredi" koja se održava u četvrtak 07.11.2019. u 12:15h će se održati u sali PS.
Aktuelno na fakultetu
Pretraga:
Molimo Vas unesite kriterijum pretrage u polje iznad i kliknite na dugme "Pretražite"