Twitter feed
Najnovija obavještenja

Graduate Supply Chain Trainee Program, Pivara "Trebjesa" a.d. Molson Coors

Graduate Supply Chain Trainee Program je 12 mjesečni program predviđen mladim diplomcima kroz koji imaju priliku da se upoznaju sa različitim sektorima i oblastima Pivare "Trebjesa" Molson Coors kako bi kroz rotaciju i širenje znanja bili pripremljeni za svoju prvu poziciju u pivari. Program podrazumjeva puno radno vrijeme u Nikšiću, kako u toku inicijalnih 12 mjeseci tako i nakon završetka programa na prvoj poziciji. Više informacija možete dobiti od mr Katarine Lazović na e mail: kacyxrcak1@gmail.com.

Rok za prijavu je 06.03.2019.

U sledećem linku možete naći detalje konkursa: https://jobs.molsoncoors.com/PivaraTrebjesa/job/Nik%C5%A1i%C4%87-Supply-Chain-Trainee/515698401/?locale=sr_RS.
Arhiva obavještenja
Poziv na međunarodni kurs
Federalna služba za zaštitu potrošača i bezbjednost hrane Njemačke (BVL) najavljuje drugi međunarodni kurs na temu "Bezbjednost hrane i upravljanje rizikom" koja će biti održana od 11. do 15. marta 2019. godine u Berlinu.

Kurs će voditi međunarodni eksperti iz oblasti bezbjednosti hrane i upravljanja rizicima na evropskom i nacionalnom nivou.

Dodatne informacije naći ćete na sajtu https://vvv.bvl.bund.de/its-food.
1
2
3
4
20
Novembar
Prijava ispita prvi semestar 2012