Twitter feed
Najnovija obavještenja

Raspored predavanja za XI sedmicu zimskog semestra akademske 2019/20. Umjetnost i Komunikologija i mediji.
Opširnije: Raspored predavanja za XI sedmicu zimskog semestra akademske 2019/20. Umjetnost i Komunikologija i mediji.

U prilogu se nalazi raspored za X sedmicu zimskog semestra akademske 2019/2020. godine.

Omaž dr Vukašinu Markoviću

Omaž dr Vukašinu Markoviću

U četvrtak, 14. novembra, sa početkom u 12:00 h (amfiteatar AS), u sklopu (naknadnog) obilježavanja Dana pobunjenika, održaće se omaž čuvenom crnogorskom i jugoslovenskom revolucionaru dr Vukašinu Markoviću.

O liku i djelu Vukašina Markovića će govoriti predsjednik Crnogorske akademije nauka i umjetnosti, prof. dr Dragan K. Vukčević. Studenti UDG-a će izvesti kratku predstavu ''Dr Vukašin Marković'' i muzičku tačku.

DOBRO DOŠLI!

Raspored predavanja za X sedmicu zimskog semestra akademske 2019/20. Umjetnost i Komunikologija i mediji.
Opširnije: Raspored predavanja za X sedmicu zimskog semestra akademske 2019/20. Umjetnost i Komunikologija i mediji.

U prilogu se nalazi raspored za X sedmicu zimskog semestra akademske 2019/2020. godine.

PRIJAVA ISPITA

Obavještavaju se studenti osnovnih studija Fakulteta za umjetnost i komunikacije da će prijava ispita biti otvorena od sjutra, 07.11.2019. godine, i trajaće do 10.11.2019. godine, u 00.00h.

Studenti koji budu imali problema s prijaviom ispita treba da pošalju mail na fu@udg.edu.me, gdje će navesti ime i prezime, broj indeksa i smjer koji studiraju.

Obavještenje za sve studente Fakulteta za umjetnost i komunikacije

Obavještavaju se studenti Fakulteta za umjetnost i komunikacije da će sjutra 7.11.2019. u 18 časova biti održano predavanje Sinana Gudževića na temu Didak Pir: pjesnik-zatočenik u Herceg Novom u amfiteatru AS. Neposredno posle toga u 19 časova zakazano je i svečano otvaranje izložbe Multiformitet savremene umjetnosti u Galeriji Univerziteta. Pristustvo svih studenata našeg fakulteta je obavezno.
Arhiva obavještenja
Obavještenje za studente 1. godine
Obavještavaju se studenti prve godine da će se dijagnostičko testiranje iz engleskog jezika održati u četvrtak, 12.09.2019. godine. Testiranje je obavezno! Detaljan raspored možete pogledati preuzimanjem fajla.​
10
Septembar
Opšta obavještenja