Twitter feed
Najnovija obavještenja

Raspored nastave za osmu sedmicu u ljetnjem semestru 2018/2019. godine
Opširnije: Raspored nastave za osmu sedmicu u ljetnjem semestru 2018/2019. godine

U prilogu se nalazi raspored nastave za VIII sedmicu nastave u ljetnjem semestru akademske 2018/2019. godine (25 - 30. 03. 2019. godine), za osnovne studije.

Rok za izmirenje III rate školarine

Rok za uplatu III rate školarine na osnovim studijama je 01.04.2019. godine.

Studenti koji ne izmire treću ratu, neće biti u mogućnosti da izlaze na kolokvijume koji se organizuju nakon ovog roka, kao ni na završne ispite.

Shodno pravilima, rok za evidentiranje uplate školarine je 72h od momenta uplate.

Radionice o "Preduzetničkom gnijezdu" - utorak, 02. aprila 2019. god
Opširnije: Radionice o "Preduzetničkom gnijezdu" - utorak, 02. aprila 2019. god

UDG je u fazi formiranja Preduzetničkog gnijezda – Gnijezda za proizvodnju start-up ideja!

Obavještenje za studente koji planiraju da apliciraju za Work and Travel program

Univerzitet Donja Gorica će, i ove godine, izaći u susret studentima koji će učestvovati u programu Work & Travel, ili nekom sličnom programu razmjene.

Zbog neusklađenih datuma odlazaka studenata, neispunjenosti kriterijuma prisustva nastavi i kompleksnosti organizacije, za studente koji učestvuju na ovom programu će biti organizovan dodatni ispitni rok u oktobru, nakon povratka sa programa. Ispitni rok će biti održan u periodu od 1. do 10. oktobra, pa preporučujemo studentima da organizuju svoj boravak u Americi u skladu sa ovim terminom (postoji samo jedan termin za polaganje ispita u oktobru).

Studenti koji planiraju da učestvuju u ovom ili sličnim programima razmjene, potrebno je da pošalju mail na adresu workandtravel@udg.edu.me, i da u mailu navedu datum polaska i datum povratka. Mail je potrebno poslati do 9. aprila u 10 sati.

Mobilnost studenata – Univerzitet u Salcburgu

Obavještavaju se studenti da je raspisan konkurs za razmjenu sa Univerzitetom u Salcburgu. Studenti imaju priliku da se prijave za razmjenu u trajanju od 10 mjeseci (2 semestra), sa početkom od septembra 2019. godine. Na konkurs se mogu prijaviti studenti druge i treće godine. Odabrani studenti dobijaju stipendiju koju obezbjeđuje Univerzitet u Salcburgu.

Uslov za prijavu je znanje Njemačkog jezika, nivo B2. Ako studenti nemaju zvaničnu diplomu sa nekog od kurseva, moraju priložiti dokaz o znanju Njemačkog jezika.

Prijava treba da sadrži motivaciono pismo, CV i spisak položenih predmeta, na engleskom jeziku. Sva tri dokumenta moraju biti priložena kao jedan pdf fajl . Prijave se šalju na mail hs@udg.edu.me. Rok za slanje prijava je 5. april 2019. godine.

Zainteresovani studenti se mogu javiti dr Branku Boškoviću (branko.boskovic@udg.edu.me) za sva pitanja vezano za konkurs.
Aktuelno na fakultetu
Molimo Vas unesite kriterijum pretrage u polje iznad i kliknite na dugme "Pretražite"