Twitter feed
Najnovija obavještenja

Termin popravnog završnog ispit iz Etike

Obavještavaju se studenti da će popravni završni ispit iz predmeta Etika biti održan 22. 01. 2019. godine u 9h u amfiteatru AP.

Proslava Dana Fakulteta i dodjela studentskih nagrada

Dodjela nagrada najboljim studentima Fakulteta pravnih nauka, Humanističkih studija, Fakulteta umjetnosti i komunikacija i Filološkog fakulteta, kao i prigodni muzički program prijatelja UDG, muzičkih škola Andre Navaro, biće održana 25.12. u 12:00h, u amfiteatru AS.

Srdačno vas pozivamo da vašim prisustvom uljepšate ovu svečanost.

Gostujuće predavanje prof. dr Žarka Puhovskog
Opširnije: Gostujuće predavanje prof. dr Žarka Puhovskog

U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana ljudskih prava, hrvatski filozof, publicista i aktivista, Žarko Puhovski, održaće predavanje na Univerzitetu Donja Gorica u utorak 11. decembra u 12h na temu ljudskih prava.

Predavanje, koje je profesor Puhovski nazvao „Idiotizam ljudskih prava“ baviće se, između ostalog, sa tri generacije ljudskih prava, njihovim unutrašnjim protivrječnostima i situacijama u kojima pogođeni/e nemaju svijest o povredi svojih prava, pa su povrede moguće i bez kršenja zakona.

Pomjeranje termina ispita iz predmeta Veliki pravni sistemi i Osnovni prava EU

Obavještavaju se studenti da su termini prvog ispitnog roka iz predmeta Veliki pravni sistemi i Osnovi prava EU kod prof. dr Budimira Košutića promijenjeni.

Novi terminI održavanja navedenih ispita se nalaze u sekciji "download-za studente", u okviru rasporeda ispitnih obaveza za zimski semestar 2018/2019. godine.

Promocija knjige “Saglasja- političko-filozofski ogledi” dr Predraga Zenovića

Obavještavaju se studenti da će promocija knjige “Saglasja – političko-filozofski ogledi” dr Predraga Zenovića biti organizovana u utorak, 4. decembra 2018. godine u 18h u amfiteatru AP.

O knjizi će govoriti prof. dr Milan Podunavac i doc. dr Vladimir Pavićević, kao i autor.

Pozivaju se svi studenti i predavači da prisustvuju promociji.
Arhiva obavještenja
Konkurs - Škola evroatlantizma
Humanističke studije UDG u periodu od 30. novembra do 2. decembra organizuju Školu evroatlantizma. Tema ovogodišnje sesije je "Evropa na raskršću".

Svi zainteresovani studenti za pohađanje škole se mogu prijaviti slanjem popunjenog prijavnog obrasca (u prilogu) na adresu hs @udg.edu.me.

Konkurs je otvoren do 27. 11. 2018. do 23:59h.

NAPOMENA: Polaznicima Škole će biti opravdano odsustvo sa nastave i organizovano naknadno polaganje propuštenih kolokvijuma u periodu trajanja Škole.
21
Novembar
Opsta obavjestenja