Twitter feed
Najnovija obavještenja

Info dan o programima postdiplomskih studija

Obavještavamo vas da će se 9. jula 2019. godine održati Info dan, odnosno prezentacija smjerova specijalističkih, magis​tarskih i doktorskih studija na Humanističkim studijama.

Prezentacija će biti održane u amfiteatru APu 11.30.

Na Info danu će se predstaviti studijski programi, predavači i date sve neophodne informacije vezane za upis. Zainteresovani studenti se pozivaju da prisustvuju.

Avgustovski ispitni rok 2018/2019 - prijava
Opširnije: Avgustovski ispitni rok 2018/2019 - prijava

Obavještavaju se studenti da će prijava ispita za vanredni avgustovski rok biti organizovana od 9. do 12. jula 2019. godine u periodu od 14h do 15h.

Avgustovski rok će biti organizovan od 26. 08. do 31. 08. 2019. godine.

Raspored ispita će biti objavljen nakon završetka prijave.

Konkursi COST akcije ENTAN
Opširnije: Konkursi COST akcije ENTAN

Obavještavaju se studenti da su, u okviru COST akcije ENTAN, objavljeni pozivi za konferenciju, istraživanja i grantove.

Tekstove konkursa možete naći u prilogu.

Upis u prvu godinu studija

Konkurs za prvi upisni rok za upis u prvu godinu osnovnih studija za studijsku 2019/2020. godinu biće raspisan u utorak, 25. juna.

Dokumenta će se predavati 26, 27. i 28. juna od 10-14 sati.

Spisak dokumenata koja se predaju prilikom upisa možete naći u našem informatoru za brucoše: https://www.udg.edu.me/inside/

Gostujuće predavanje “Politika proširenja EU – perspektive i izazovi”

Obavještavaju se studenti da će prof. dr Stefano Braghiroli, profesor Instituta za političke studije i Fakulteta za društvene nauke Univerziteta Tartu iz Estonije, održati gostujuće predavanje pod nazivom “Politika proširenja EU – perspektive i izazovi” u četvrtak, 27. juna 2019. godine u 17h u sali S13.

Predavanje je obavezno za studente osnovnih studija.
Arhiva obavještenja
Konkurs - Škola evroatlantizma
Humanističke studije UDG u periodu od 30. novembra do 2. decembra organizuju Školu evroatlantizma. Tema ovogodišnje sesije je "Evropa na raskršću".

Svi zainteresovani studenti za pohađanje škole se mogu prijaviti slanjem popunjenog prijavnog obrasca (u prilogu) na adresu hs @udg.edu.me.

Konkurs je otvoren do 27. 11. 2018. do 23:59h.

NAPOMENA: Polaznicima Škole će biti opravdano odsustvo sa nastave i organizovano naknadno polaganje propuštenih kolokvijuma u periodu trajanja Škole.
21
Novembar
Opsta obavjestenja