Twitter feed
Najnovija obavještenja

Termin popravnog završnog ispit iz Etike

Obavještavaju se studenti da će popravni završni ispit iz predmeta Etika biti održan 22. 01. 2019. godine u 9h u amfiteatru AP.

Proslava Dana Fakulteta i dodjela studentskih nagrada

Dodjela nagrada najboljim studentima Fakulteta pravnih nauka, Humanističkih studija, Fakulteta umjetnosti i komunikacija i Filološkog fakulteta, kao i prigodni muzički program prijatelja UDG, muzičkih škola Andre Navaro, biće održana 25.12. u 12:00h, u amfiteatru AS.

Srdačno vas pozivamo da vašim prisustvom uljepšate ovu svečanost.

Gostujuće predavanje prof. dr Žarka Puhovskog
Opširnije: Gostujuće predavanje prof. dr Žarka Puhovskog

U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana ljudskih prava, hrvatski filozof, publicista i aktivista, Žarko Puhovski, održaće predavanje na Univerzitetu Donja Gorica u utorak 11. decembra u 12h na temu ljudskih prava.

Predavanje, koje je profesor Puhovski nazvao „Idiotizam ljudskih prava“ baviće se, između ostalog, sa tri generacije ljudskih prava, njihovim unutrašnjim protivrječnostima i situacijama u kojima pogođeni/e nemaju svijest o povredi svojih prava, pa su povrede moguće i bez kršenja zakona.

Pomjeranje termina ispita iz predmeta Veliki pravni sistemi i Osnovni prava EU

Obavještavaju se studenti da su termini prvog ispitnog roka iz predmeta Veliki pravni sistemi i Osnovi prava EU kod prof. dr Budimira Košutića promijenjeni.

Novi terminI održavanja navedenih ispita se nalaze u sekciji "download-za studente", u okviru rasporeda ispitnih obaveza za zimski semestar 2018/2019. godine.

Promocija knjige “Saglasja- političko-filozofski ogledi” dr Predraga Zenovića

Obavještavaju se studenti da će promocija knjige “Saglasja – političko-filozofski ogledi” dr Predraga Zenovića biti organizovana u utorak, 4. decembra 2018. godine u 18h u amfiteatru AP.

O knjizi će govoriti prof. dr Milan Podunavac i doc. dr Vladimir Pavićević, kao i autor.

Pozivaju se svi studenti i predavači da prisustvuju promociji.
Arhiva obavještenja
Raspored nastave za XII sedmicu zimskog semestra 2018/2019. godine
U prilogu se nalazi raspored nastave za XII sedmicu zimskog semestra akademske 2018/2019. godine (od 26. novembra do 01. decembra 2018. godine), za osnovne studije.
17
Novembar
Opsta obavjestenja