Twitter feed
Najnovija obavještenja

Upis u prvu godinu studija

Konkurs za prvi upisni rok za upis u prvu godinu osnovnih studija za studijsku 2019/2020. godinu biće raspisan u utorak, 25. juna.

Dokumenta će se predavati 26, 27. i 28. juna od 10-14 sati.

Spisak dokumenata koja se predaju prilikom upisa možete naći u našem informatoru za brucoše: https://www.udg.edu.me/inside/

Gostujuće predavanje “Politika proširenja EU – perspektive i izazovi”

Obavještavaju se studenti da će prof. dr Stefano Braghiroli, profesor Instituta za političke studije i Fakulteta za društvene nauke Univerziteta Tartu iz Estonije, održati gostujuće predavanje pod nazivom “Politika proširenja EU – perspektive i izazovi” u četvrtak, 27. juna 2019. godine u 17h u sali S13.

Predavanje je obavezno za studente osnovnih studija.

UDG postao član Asocijacije univerziteta Jadransko-jonske oblasti

Obavještavamo predavače, saradnike i studente da je Univerzitet Donja Gorica postao punopravan član Asocijacije univerziteta Jadransko-jonske oblasti UniAdrion.

UniAdrion predstavlja asocijaciju univerziteta i istraživačkih centara jadransko-jonskog područja, koja je osnovana 2000. godine u cilju stvaranja dugoročnog umrežavanja tih institucija, u okviru Jadransko-jonske inicijative.

Svrha UniAdrion-a je saradnja između univerziteta i istraživačkih centara s ciljem jačanja međunarodne suradnje i unapređenja kulture, nauke, obuke i istraživanja u državama Jadransko-Jonskog područja. Asocijacija broji oko 40 članova iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Grčke, Italije, Crne Gore, Srbije i Slovenije.

Završni ispit iz Političke istorije Crne Gore

Obavještavaju se studenti da će ispit iz predmeta Politička istorija CRne Gore biti održan u ponedjeljak, 17. juna u 10h u sali S11 umjesto ranije zakazanog termina za 15. jun.

Obavještenje za studente koji su na W&T programu

Studenti koji su, shodno ranije objavljenom obavještenju, informisali Studentsku službu o učešću u Work and Travel, ili nekom drugom programu razmjene, potrebno je da na adresu workandtravel@udg.edu.me, pošalju spisak ispita koje će polagati u oktobarskom roku, kao i da li ispit polažu parcijalno ili u cjelosti (ukoliko je na predmetu dozvoljeno parcijalno polaganje ispita).

Ukoliko student ispit polaže parcijalno, potrebno je navesti koji kolokvijum polaže. U oktobarskom terminu postoji samo jedan rok za polaganje ispita.

Mail sa gore traženim informacijama je potrebno poslati do 2. septembra 2019. godine.

Studentima će biti opravdano odsustvo sa nastave do datuma povratka u Crnu Goru. Potrebno je da student nakon povratka Studentskoj službi prilože dokaz o datumu povratka (pečat u pasošu ili neki drugi dokaz).

Podsjećamo da će rok biti održan od 1-10. oktobra.​
Arhiva obavještenja
Raspored nastave za šestu sedmicu u ljetnjem semestru 2018/2019. godine
U prilogu se nalazi raspored nastave za VI sedmicu nastave u ljetnjem semestru akademske 2018/2019. godine (11 - 16. 03. 2019. godine), za osnovne studije.
09
Mart
Opsta obavjestenja