Twitter feed
Najnovija obavještenja

KONKURS ZA UPIS 20. GENERACIJE POLAZNIKA ŠKOLE RETORIKE
Opširnije: KONKURS ZA UPIS 20. GENERACIJE POLAZNIKA ŠKOLE RETORIKE

Konkurs za upis 20. generacije polaznika Škole retorike otvoren je za sve zainteresovane kandidate. Nova generacija polaznika počeće sa radom 13. februara 2020. godine.

Ljetnji semestar

Kao što je ranije najavljeno, nastava u ljetnjem semestru studijske 2019/20. godine će početi 3. februara. U dijelu Download/za studente možete naći važne datume za ljetnji semestar.

Promocija petog i šestog broja časopisa "Humanističke studije"

Obavještavaju se svi predavači, saradnici i studenti, da će se sjutra (25. decembar), u 11:00 h (amfiteatar A1) održati zajednička promocija petog i šestog broja časopisa Humanističke studije, te prvog i drugog broja časopisa Studia Iuridica Montenegrina.

Na promociji će govoriti: prof. dr Milan Podunavac, prof. dr Zoran Stojanović i mr Nikola Zečević.

Ovaj događaj predstavlja značajan iskorak za naučno-istraživačku, ali i izdavačku djelatnost UDG-a.

DOBRO DOŠLI!

Svečanost uručivanja nagrada najboljim studentima

Svečanost dodjele nagrade najboljim studentima Fakulteta pravnih nauka, Humanističkih studija, Fakulteta za umjetnost i komunikacije i Filološkog fakulteta Univerziteta Donja Gorica biće održana u srijedu, 25. decembra 2019. godine sa početkom u 12h u amfiteatru AS.

Izuzev nagrada najboljim studentima po godinama, ovom prilikom će biti uručena i nagrada prof. dr Veljko Radović za najbolji esej iz oblasti umjetnosti, nagrada prof. dr Vladimir Vukićević za najboljeg studenta generacije Fakulteta za umjetnost i komunikacije, kao i nagrada prof. dr Radovan Vukadinović za najboljeg studenta generacije na Humanističkim studijama.

Na svečanosti će biti upriličen muzički program u izvođenju učenika muzičke škole Andre Navara, a nakon njega i koktel u Studentskom klubu.

Pozivamo sve predavače, saradnike i studente da prisustvuju svečanosti.

Takmičenje I&K - raspored po amfiteatrima (III godina)
Opširnije: Takmičenje I&K - raspored po amfiteatrima (III godina)

Tamičenje u okviru projekta Ideje i karakter biće održano sjutra, 05.12.2019. god sa početkom u 14 časova (AS, AP, A1, A2 I A4).

Raspored grupa po amfiteatrima moguće je naći u prilogu.

Redosljed izlaganja grupa biće nasumično izvučen.

Studenti koji se ne pojave na takmičenju, bez obzira na dosadašnju aktivnost u grupi, biće kažnjeni shodno pravilima projekta "Ideje i karakter".
Arhiva obavještenja
Konkurs za trodnevnu ljetnju školu “Mladi u susret savremenim bezbjednosnim izazovima: šta nam predstoji?”
Obavještavaju se studenti da je raspisan konkurs za trodnevnu ljetnju školu “Mladi u susret savremenim bezbjednosnim izazovima: šta nam predstoji?” koja će biti održana u periodu 16-18. juna u Petrovcu.
Škola se realizuje u okviru projekta "Zauzmimo stav za buduće perspektive: savez mladih i NATO-a" koji realizuje CEDEM u saradnji sa NVO "Atak" i PR&Media Consultancy PRiME, a koji je podržan od strane NATO-ovog Odsjeka za javnu diplomatiju iz Brisela.

Link do konkursa: http://www.cedem.me/aktivnosti/1143-konkurs-za-polaznike-ce-trodnevne-skole-mladi-u-susret-savremenim-bezbjednosnim-izazovima-sta-nam-predstoji
04
Jun
Opsta obavjestenja