Naslovna stranaBudite dio istorije budućnosti

Održana centralna svečanost proslave Dana Univerziteta Donja Goricatitle

Održana centralna svečanost proslave Dana Univerziteta Donja Gorica

<p><span>U nedjelju, 11.11.2018. godine, održana je centralna svečanost proslave Dana Univerziteta Donja Gorica na kojoj je upriličena svečana dodjela diploma svim studentima UDG-a koji su diplomirali, specijalizirali, magistrirali i doktorirali u prethodnoj studijskoj godini.</span></p> <p>Fotografije sa ceremonije možete pogledati <a href="https://www.dropbox.com/sh/cd0my2sebpvp170/AAAQhvSSiJP-dk0WBEiaIflwa?dl=0">ovdje</a>.</p>
UDG na Facebook-uUDG na Twitter-uUDG na YouTube-uUDG na LinkedIn-uUDG WebMail

CreMaCo konkurs za poziciju junior digital account

Posao Digital Account-a podrazumijeva nadgledanje i monitoring online kampanji, komunikacija sa klijentima i uključuje posao Community menadžera za pojedine klijente.

Ovaj posao je idealna početak za studente FIST-a ili  FMEFB-a, jer će dobiti obuku u djelatnosti koju u Crnoj Gori poznaje jako mali broj ljudi i na tržištu nedostaje stručnog kadra. Takođe, zahvaljujući obimu posla i veličini brendova sa kojima sarađujemo, kandidat će dobiti priliku da koristi najnovije tehnologije i softvere uz jako širok spektar razlitih kampanji.

Jedan od projekata CreMaCo agencije je i portal FOSmedia, tako da će izabrani kandidat imati priliku da upozna i agencijski i medijski dio posla.

Kandidati koji žele da postanu naše kolege potrebno je da budu:

Precizni

Komunikativni

Odgovorni

Kreativni

Spremni da uče

Od tehničkih vještina očekuje se:

Napredni nivo znanja engleskog jezika (komunikacija sa pojedinim klijentima je na engleskom)

Jako dobro poznavanje Office Paketa, naročito Excel-a

Da zna kako da brzo i efikasno „Gugla“ (posao je dinamičan i zajtjeva usvajanje novih znanja)

Kandidati mogu poslati svoj CV do 24.06. na adresu luka.nikolic@cremaco.org sa naslovom e-maila UDG CREMACO, a putem istog mail-a mogu uputiti sva dodatna pitanja.