Naslovna stranaBudite dio istorije budućnosti

Raspisan drugi upisni rok u prvu godinu studijatitle

Raspisan drugi upisni rok u prvu godinu studija

<p>Univerzitet Donja Gorica raspisao je konkurs za drugi upisni rok za upis studenata u prvu godinu osnovnih studija.</p> <p>Dokumentacija za upis u prvu godinu studija se podnosi <span class="tinymce bold" style="font-weight: bold;">4, 5, 6, 9. i 10. jula</span><strong><span class="tinymce bold" style="font-weight: bold;">&nbsp;</span>od 10 do 14h</strong>, na pultu Studentske službe.</p> <p>Konkurs možete naći u<span class="apple-converted-space">&nbsp;</span><span class="tinymce"><strong><a href="../../../fmefb/osnovne/download/serve/drugi-upisni-rok-konkurs-za-upis-u-prvu-godinu-osnovnih-studija-22365">priloženom fajlu</a></strong></span>.</p> <p><span class="tinymce"><strong><a href="../../../fmefb/osnovne/download/Za%2Bbudu%25C4%2587e%2Bstudente" target="_blank">Ovdje</a>&nbsp;</strong></span>možete naći formulare koje je potrebno popuniti prilikom predaje dokumenata za upis. Formulare možete dobiti i u prostorijama Univerziteta.&nbsp;</p>
UDG na Facebook-uUDG na Twitter-uUDG na YouTube-uUDG na LinkedIn-uUDG WebMail

CreMaCo konkurs za poziciju junior digital account

Posao Digital Account-a podrazumijeva nadgledanje i monitoring online kampanji, komunikacija sa klijentima i uključuje posao Community menadžera za pojedine klijente.

Ovaj posao je idealna početak za studente FIST-a ili  FMEFB-a, jer će dobiti obuku u djelatnosti koju u Crnoj Gori poznaje jako mali broj ljudi i na tržištu nedostaje stručnog kadra. Takođe, zahvaljujući obimu posla i veličini brendova sa kojima sarađujemo, kandidat će dobiti priliku da koristi najnovije tehnologije i softvere uz jako širok spektar razlitih kampanji.

Jedan od projekata CreMaCo agencije je i portal FOSmedia, tako da će izabrani kandidat imati priliku da upozna i agencijski i medijski dio posla.

Kandidati koji žele da postanu naše kolege potrebno je da budu:

Precizni

Komunikativni

Odgovorni

Kreativni

Spremni da uče

Od tehničkih vještina očekuje se:

Napredni nivo znanja engleskog jezika (komunikacija sa pojedinim klijentima je na engleskom)

Jako dobro poznavanje Office Paketa, naročito Excel-a

Da zna kako da brzo i efikasno „Gugla“ (posao je dinamičan i zajtjeva usvajanje novih znanja)

Kandidati mogu poslati svoj CV do 24.06. na adresu luka.nikolic@cremaco.org sa naslovom e-maila UDG CREMACO, a putem istog mail-a mogu uputiti sva dodatna pitanja.