Naslovna stranaBudite dio istorije budućnosti

Predstavnici UDG-a na internacionalnoj konferenciji u organizaciji Boris Mints Institutatitle

Predstavnici UDG-a na internacionalnoj konferenciji u organizaciji Boris Mints Instituta

<p>Predstavnici UDG-a učestvovali su na internacionalnoj konferenciji "Blockchain - the new&nbsp;<span>&nbsp;architecture of the world&rdquo; u organizaciji Boris Mints Instituta iz Tel Aviva. Između ostalih, na konferenciji je govorio i Vaclav Klaus.</span></p>
UDG na Facebook-uUDG na Twitter-uUDG na YouTube-uUDG na LinkedIn-uUDG WebMail

Rektor UDG prof. Veselin Vukotić na međunarodnom simpozijumu „Symposium on China Studies“u Kini

Rektor UDG prof. Veselin Vukotić na međunarodnom simpozijumu „Symposium on China Studies“u Kini

Simpozijum je organizovan sa ciljem da predstavlja akademsku platformu za razmjenu znanja i informacija, uz promociju i unapređenje međunarodne saradnje Kine sa ostalim zemalja. Ovaj simpozijum je okupio oko 45 istaknutih gostiju, profesora, istraživača, „think-thank“ eksperata i dr. Identifikovani istaknuti učesnici, koji su bili lično pozvani, iz razičitih zemalja, Kanade, Njemačke, Francuske, Gruzije, Meksika, Norveške, Novog Zelanda, Egipta, Nepala, Koreje i dr, su tokom 5 dana imali priliku da raspravljuju na različite teme vezane za obrazovanje, internacionalizaciju i dr. 

Rektor Vukotić je imao izlaganje u okviru panela „The Belt and Road” inicijativa i zajednički razvoj. Pored navedenog, rektor Vukotić je imamo bilateralne sastanke sa predstavnicima različitih univerziteta, učesnika simpozijuma sa ciljem daljeg unapređenja međunarodne saradnje UDG.