Naslovna stranaBudite dio istorije budućnosti

Poslovni izazovtitle

Poslovni izazov

<p>Nevladina organizacija Studentski Biznis Centar je od 16-18.januara 2019. godine u saradnji sa Univerzitetom Donja Gorica organizovala takmičenje &bdquo;Poslovni Izazov&ldquo;. Ovaj projekat, ranijeg</p> <p>naziva &bdquo;&Scaron;kola preduzetni&scaron;tva i inovacija&ldquo;, se već devetu godinu uspje&scaron;no realizuje na UDGu,</p> <p>koji je glavni partner i generalni pokrovitelj. Tradicionalno, i ove godine Poslovni Izazov je otvorio prof. dr Veselin Vukotić, rektor UDG.</p>
UDG na Facebook-uUDG na Twitter-uUDG na YouTube-uUDG na LinkedIn-uUDG WebMail

Rektor UDG prof. Veselin Vukotić na međunarodnom simpozijumu „Symposium on China Studies“u Kini

Rektor UDG prof. Veselin Vukotić na međunarodnom simpozijumu „Symposium on China Studies“u Kini

Simpozijum je organizovan sa ciljem da predstavlja akademsku platformu za razmjenu znanja i informacija, uz promociju i unapređenje međunarodne saradnje Kine sa ostalim zemalja. Ovaj simpozijum je okupio oko 45 istaknutih gostiju, profesora, istraživača, „think-thank“ eksperata i dr. Identifikovani istaknuti učesnici, koji su bili lično pozvani, iz razičitih zemalja, Kanade, Njemačke, Francuske, Gruzije, Meksika, Norveške, Novog Zelanda, Egipta, Nepala, Koreje i dr, su tokom 5 dana imali priliku da raspravljuju na različite teme vezane za obrazovanje, internacionalizaciju i dr. 

Rektor Vukotić je imao izlaganje u okviru panela „The Belt and Road” inicijativa i zajednički razvoj. Pored navedenog, rektor Vukotić je imamo bilateralne sastanke sa predstavnicima različitih univerziteta, učesnika simpozijuma sa ciljem daljeg unapređenja međunarodne saradnje UDG.