Twitter feed
Login box Content
Najnovija obavještenja

Prijava za kurseve stranih jezika_UDG Centar za strane jezike
Opširnije: Prijava za kurseve stranih jezika_UDG Centar za strane jezike

Prijava za kurseve stranih jezika ce trajati od 13.09.2019. do 20.09.2019. do 12.00h.
Prijave slati na adresu cfl@udg.edu.me.
U prijavi je potrebno navesti ime, prezime, fakultet, br. indeksa, jezik i nivo.
Više informacija možete pogledati preuzimanjem fajla.

Raspored za nedelju od 16-20. septembra
Opširnije: Raspored za nedelju od 16-20. septembra

Raspored nastave za nedelju od 16-20. septembra je u prilogu.

Raspored kolokvijuma i završnih ispita, raspored popravnih ispita, struktura predmeta po semestru i spisak predmeta i predavača za zimski semestar studijske 2019/20. godine se, takođe, nalaze na sajtu. Fajlove možete naći u dijelu Download/Za studente.

Informacija za studente koji su u radnom odnosu/profesionalni sportisti
Opširnije: Informacija za studente koji su u radnom odnosu/profesionalni sportisti

Svi studenti Fakulteta za politehniku koji su u radnom odnosu ili su profesionalni sportisti potrebno je da dostave dokumentaciju najkasnije do petka 04. oktobra do 14 časova, laboratorija Politehnike (II sprat),kolegi Emilu Nurkoviću kako bi bili oslobođeni prisustva nastavi u zimskom semestru, školske 2019/20.

Dokumentaciju student može predati svakog radnog dana (ponedeljak-petak) u terminu od 13h do 15h.

Prijavljivanje studenata za odlazak na Miločerski razvojni forum
Opširnije: Prijavljivanje studenata za odlazak na Miločerski razvojni forum

Društvo ekonomista i menadžera Crne Gore, u saradnji sa Univerzitetom Donja Gorica, Centrom za klimatske promjene, prirodne resurse i energiju i Baltičkom menadžment asocijacijom, organizuje XXIV regionalni Miločerski razvojni forum. Forum će biti održan u Hotelu “Grand” na Cetinju 16. i 17. septembra. Agendu skupa možete pronaći u prilogu obavještenja.

UDG će za studente druge i treće godine, kao i studente postdiplomskih studija, obezbijediti učestvovanje na Forumu, što podrazumijeva da studenti budu u hotelu “Grand” u ponedjeljak, 16. septembra u 17 sati, i da borave na Forumu do kraja radnog dijela 17. septembra. Studentima će biti obezbijeđeni smještaj, hrana i prevoz.

Potrebno je da zainteresovani studenti pošalju mail na adresu mrf@udg.edu.me, i da u mailu navedu fakultet koji studiraju, broj indeksa, godinu studija, kao i da li im je potrebna organizacija prevoza ili će isti sami obezbijediti.

Broj mjesta je ograničen, a prednost će imati studenti koji se prvi prijave. Nakon obavještenja da je primljen za učeśće na skupu, student nema pravo da otkaže prisustvo.

Obavještenje za studente 1. godine
Opširnije: Obavještenje za studente 1. godine

Obavještavaju se studenti prve godine da će se dijagnostičko testiranje iz engleskog jezika održati u četvrtak, 12.09.2019. godine. Testiranje je obavezno! Detaljan raspored možete pogledati preuzimanjem fajla.​
Arhiva obavještenja
ASK Karavan 2019(Arhitektonski studentski kongres)
Prvi ASK Karavan 2019(Arhitektonski studentski kongres) biće održan u periodu od 8. do 13. maja ove godine. ASK (Arhitektonski studentski kongres) je godišnje okupljanje studenata arhitekture sa prostora bivše Jugoslavije, a prvi je održan u Ljubljani 2002. godine. Osnovni cilj ASK Kongresa je učestvovanje/saradnja, povezivanje, razmjena znanja i iskustva studenata i profesora sa osamnaest fakulteta za arhitekturu, iz država nekadašnje SFRJ.

Više informacija u opširnijem dijelu obavještenja.
Zadatak koji je neophodno odraditi za prijavu na ovom Kongresu je sledeći:

- Neophodno je da studenti pripreme kratku video formu, koja bi predstavljala sirovi/raw – neobrađeni materijal koji prikazuje prolazak „karavana“ kroz grad iz koga nam
dolaze. Ideja je da se prikaže grad u pokretu, iz javnog prevoza, bicikla, taksija, trotineta, čime bi putovanje - karavan započeli u svojim gradovima, a nastavili ga u Crnog Gori.
RAW CITY KARAVAN VIDEO radovi se pripremaju u audio/video formatu. Video u elektronskoj formi treba da bude dostavljen Organizacionom timu na dan otvaranja. S obzirom na to da je video uvodna prezentacija svih fakulteta i učesnika – Video mora da sadrži imena autora i mentora, a sve uvršteno u orginalni dizajn videa, što ujedno predstavlja i prezentaciju fakulteta i učesnika, i koja će biti upriličena na otvaranju Kongresa.

U prilogu je prvi i drugi poziv na ASK Karavan sa svim potrebnim informacijama o datumima i kongresu.
***Nakon susreta u Podgorici, Karavan 08.05. kreće na put ka sjeveru Crne Gore, gdje se nakon nekoliko dana boravka na planinama i jezerima, nastavlja ka jugu i moru, gdje će se u Herceg Novom raditi narednih par dana. Karavan svoju misiju završava 13.05.2019. godine, kada je predviđen povratak iz Podgorice***

Za više informacija u vezi Kongresa ASK Karavan 2019, možete se obratiti:

Bojan Drljević / Đorđe Doderović / Anja Vučeljić / Milica Doderović
Arhitektonski fakultet, Univerziteta Crne Gore
Bulevar Džordža Vašingtona bb
81000 Podgorica, Crna Gora

tel.: +382 (0)68 019 963 / +382 (0)69 605 160
fax: +382(0)20 269 317
e-mail: ask19.cg@gmail.com
instagram: ask19cg
facebook: Arhitektonski Studentski Kongres 2019 Crna Gora
05
April
Opšta obavještenja