Aktuelno na fakultetu
Oglasna tabla
NOV
11
Rok za prijavu ispita

Rok za prijavu ispita za sve smjerove specijalistickih i magistarskih studija na Fakultetu za međunarodnu ekonomju, finansije i biznis (za ispite iz I i III semestra) će biti otvoren u ponedeljak, 11.11.2019. godine i trajaće do petka 22.11.2019. godine. 
 
OKT
25
Raspored nastave za studente specijalističkih/magistarskih studija "Preduzetnička ekonomija"

Objavljen je raspored nastave na specijalističkim/magistarskim studijama "Preduzetnička ekonomija" u zimskom semestru studijske 2019/20.
Isti možete naći u sekciji Download/za studente.
 
 
OKT
23
Početak nastave na specijalističkim/magistarskim studijama

Nastava na specijalističkim studijama "Preduzetnička ekonomija" je počela uvodnim predavanjima prof. dr Veselina Vukotića, dok će nastava na magistarskim studijama početi 28. oktobra 2019. Tačan raspored do kraja semestra na specijaslističkim i magistarskim studijama za sve smjerove će biti objavljen u petak, 25.10.2019.
 
Arhiva:
Pretraga:
u kategoriji:  

12 SEP
19
Konkurs za upis nove generacije studenata na postdiplomske studije

Raspisan je konkurs za upis nove generacije studenata na Postdiplomske studije Fakulteta za međunarodnu ekonomiju, finansije i biznis i Fakulteta za informacione sisteme i tehnologije.

Takođe raspisan je konkurs za upis nove generacije studenata na međunarodne dvogodišnje magistarske studije Statistika - EMOS program, akreditovane od strane EUROSTAT-a.

Sadržaj konkursa, prijavni formular i informacije o školarini možete naći u prilogu ovog obavještenja. Popunjen prijavni formular šaljete na adresu pe@udg.edu.me do 5. oktobra 2019.

Download: PS 2019_konkurs