Aktuelno na fakultetu
Oglasna tabla
NOV
14
Raspored ispita u redovnom i popravnom roku u zimskom semestru studijske 2019/20

U sekciji Download/za studente možete naći raspored polaganja ispita u redovnom i popravnom roku za ispite iz zimskog semestra studijske 2019/20 na Fakultetu za međunaordnu ekonomiju, finansije i biznis.
 
 
NOV
11
Rok za prijavu ispita

Rok za prijavu ispita za sve smjerove specijalistickih i magistarskih studija na Fakultetu za međunarodnu ekonomju, finansije i biznis (za ispite iz I i III semestra) će biti otvoren u ponedeljak, 11.11.2019. godine i trajaće do petka 22.11.2019. godine. 
 
OKT
25
Raspored nastave za studente specijalističkih/magistarskih studija "Preduzetnička ekonomija"

Objavljen je raspored nastave na specijalističkim/magistarskim studijama "Preduzetnička ekonomija" u zimskom semestru studijske 2019/20.
Isti možete naći u sekciji Download/za studente.
 
Arhiva:
Pretraga:
u kategoriji:  

08 OKT
19
Prijava za smjer na specijalističkim studijama

Studenti koji upisuju specijalističke studije imaju mogućnost da do četvrtka, 10.10.2019. do 13h pošalju konačno izjašnjavanje o izboru smjera, slanjem odgovora na mail (pe@udg.edu.me).

U prilogu možete naći informacije o predmetima po pojedinačnim smjerovima.
Nakon isteka roka za izmjenu smjera, studenti će biti klasifikovani shodno informacijama u Prijavnom formularu ukoliko ne pošalju prijavu mail-om za željeni smjer.

Kada se student odluči za odredjeni smjer na specijalističkim studijama nije moguća promjena na magistrarskim studijama, osim u slučaju kad se odbrani specijalistički rad.