Aktuelno na fakultetu
Oglasna tabla
MAJ
25
Pomjeranje roka za predaju spec/mr radova

Shodno preporukama Instituta za javno zdravlje (IJZ), a u skladu sa epidemiološkom situacijom u zemlji, Univerzitet će početi sa radom 10. juna.
Stoga će termin za predaju specijalističkih i magistarskih radova koji će biti branjeni u junu/julu 2020. biti 10, 11. i 12. juna 2020. godine od 12h do 14h u kancelariji Postdiplomskih studija (II sprat).

Pravilnikom kandidat/kinja treba da preda dva popunjena primjerka tzv. ŠV 80 obrasca koji se može kupiti u knjižarama.

Nekompletna dokumentacija neće biti prihvaćena.

 
 
MAJ
06
Prvi ispitni rok

Shodno odluci Rektorskog kolegijuma, ukoliko epidemiološka situacija u zemlji i mjere Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT) to budu dozvoljavale, prvi ispitni rok će početi 2. juna. Raspored polaganja ispita, kao i pravila pristupanja polaganju, će biti naknadno objavljeni.
 
 
APR
14
Predaja specijalističkih i magistarskih radova

Uzimajući u obzir aktuelnu situaciju u Crnoj Gori usljed epidemije virusom Covid-19 rok za predaju specijalističkih i magistarskih radova koji će biti branjeni u jun/jul 2020. godine će biti pomjeren od 1. do 5. juna 2020. godine od 12h do 14h u kancelariji Postdiplomskih studija (II sprat). 
Arhiva:
Pretraga:
u kategoriji:  

08 OKT
19
Prijava za smjer na specijalističkim studijama

Studenti koji upisuju specijalističke studije imaju mogućnost da do četvrtka, 10.10.2019. do 13h pošalju konačno izjašnjavanje o izboru smjera, slanjem odgovora na mail (pe@udg.edu.me).

U prilogu možete naći informacije o predmetima po pojedinačnim smjerovima.
Nakon isteka roka za izmjenu smjera, studenti će biti klasifikovani shodno informacijama u Prijavnom formularu ukoliko ne pošalju prijavu mail-om za željeni smjer.

Kada se student odluči za odredjeni smjer na specijalističkim studijama nije moguća promjena na magistrarskim studijama, osim u slučaju kad se odbrani specijalistički rad.