Aktuelno na fakultetu
Aktuelno na fakultetu
MAJ
25
Pomjeranje roka za predaju spec/mr radova

Shodno preporukama Instituta za javno zdravlje (IJZ), a u skladu sa epidemiološkom situacijom u zemlji, Univerzitet će početi sa radom 10. juna.
Stoga će termin za predaju specijalističkih i magistarskih radova koji će biti branjeni u junu/julu 2020. biti 10, 11. i 12. juna 2020. godine od 12h do 14h u kancelariji Postdiplomskih studija (II sprat).

Pravilnikom kandidat/kinja treba da preda dva popunjena primjerka tzv. ŠV 80 obrasca koji se može kupiti u knjižarama.

Nekompletna dokumentacija neće biti prihvaćena.

 
 
MAJ
06
Prvi ispitni rok

Shodno odluci Rektorskog kolegijuma, ukoliko epidemiološka situacija u zemlji i mjere Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT) to budu dozvoljavale, prvi ispitni rok će početi 2. juna. Raspored polaganja ispita, kao i pravila pristupanja polaganju, će biti naknadno objavljeni.
 
 
APR
14
Predaja specijalističkih i magistarskih radova

Uzimajući u obzir aktuelnu situaciju u Crnoj Gori usljed epidemije virusom Covid-19 rok za predaju specijalističkih i magistarskih radova koji će biti branjeni u jun/jul 2020. godine će biti pomjeren od 1. do 5. juna 2020. godine od 12h do 14h u kancelariji Postdiplomskih studija (II sprat). 
Arhiva:
08 OKT
19
Početak nastave na specijalističkim/magistarskim studijama "Preduzetnička ekonomija"

Nastava na specijalističkim/magistarskim studijama počinje setom predavanja prof. dr Veselina Vukotića ponedeljkom. Predavanja su obavezna za sve studente specijalističkih studija svih smjerova i poželjno je prisustvo svih studenata magistarskih studija.


Raspored nastave:
1. Ponedeljak, 14.10.2019. u 17h u A2;
2. Ponedeljak, 21.10.2019. u 17h u A2.
Detaljan raspored nastave će biti objavljen nakon završenog seta predavanja prof. dr Veselina Vukotića.