Aktuelno na fakultetu
Predavači
JUL
24
Drugi popravni rok - septembar 2023

Drugi popravni rok na RPS će biti organizovan u periodu između 01. 09. i 20. 09. 2023. godine. 
 
APR
25
Predaja specijalističkih i magistarskih radova

Termin za predaju specijalističkih i magistarskih radova koji će biti branjeni u jun/jul 2023. godine će biti 10, 11, 12, i 15. maja 2023. godine od 12h do 14h u kancelariji Postdiplomskih studija (II sprat).

Rok za slanje saglasnosti mentora na finalnu verziju radova je do 2. maja 2023. godine do 12h.


 
 
NOV
29
Raspored ispita

Postavljen je raspored ispita u redovnom i popravnom roku u toku zimskog semestra studijske 2022/23. godine na Renesansnim postdiplomskim studjama.

Raspored ispita na RPS možete naći u dijelu Download/za studente.  
Arhiva:
dr Jakov Crnković
Kontakt: yasha.crnkovic@udg.cg.yu
Status: vanredni profesor

Dr. Jakov Crnković je vanredni profesor na Departmanu za ITM (Information Technology Management) na Poslovnoj školi Njujorškog Državnog Univerziteta u Olbeniju (State University at New York, School of Business, Albany, New York). Završio je Prirodno-matematički fakultet u Beogradu, a magistriaro je i doktorirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Bio je na specijalizaciji u računskom centru Instituta CERN (Ženeva, Švajcarska) i na Univerzitetu Midlesex u Londonu (Velika Britanija). Radio je kao asistent, docent i vanredni profesor na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, docent na Univerzitetu u Majamiju (Florida, SAD), i kao vanredni profesor na College of Saint Rose u Njujorku i Univerzitetu u Binghamton-u (New York). Od nenastavnih aktivnosti bio je saradnik Saobraćajnog instituta u Beogradu, a radio je i na mnogim projektima u Beogradu, Kikindi, Njujorku, Budimpešti, Ženevi i Singapuru. Učestvovao je u nastavi kao gost – profesor na poslediplomskoj nastavi u Podgorici, Prilepu i Rijeci. Autor je ili koautor preko 20 naučnih radova koji su publikovani u časopisima, preko 40 konferencijskih radova koji su objavljeni u konferencijskim materijalima, kao i 14 udžbenika na srpskom i engleskom jeziku.