Obavještenja

petak, 28. jul 2023.

Cjeloživotno obrazovanje i programi najbolje škole menadžmenta u svijetu

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da je u saradnji Univerziteta Donja Gorica i Arizona State Univerziteta u Crnoj Gori sada dostupno cjeloživotno obrazovanje i programi najbolje škole menadžmenta u svijetu – Thunderbird School of Global Management.

 

Thunderbird School of Global Management na Arizona State Univerzitetu rangirana je kao br. 1 škola u svijetu za oblast međunarodne trgovine prema QS International Trade Rankings 2023. Thunderbird škola je pokrenula Francis and Dionne Najafi 100 Million Learners Global Initiative koja je sada je dostupna i u Crnoj Gori, potpuno besplatno za sve polaznike.

 

Thunderbird nudi tri globalna sertifikata iz oblasti preduzetništva i inovacija dostupnih na 40 različitih jezika polaznicima širom svijeta. Kurseve pokrećete samostalno, dinamikom koju sami odredite i ne postoje preduslovi. Po završetku svakog programa, učesnici mogu dobiti sertifikat iz preduzetništva i inovacija.

 

Svi zaintresovani studenti, profesori i saradnici mogu saznati više o  ovim programima posjetom zvaničnog web-sajta i prijavom putem istog na 100millionlearners.org

Za više informacija o načinu prijave pogledajte video tutorijal.