Obavještenja

ponedeljak, 4. maj 2020.

Dan Evrope 2020

Dragi prijatelji,

Ove godine Dan Evrope proslavićemo u svojim domovima. Drugačije od prethodnih godina, ali ipak zajedno. Time je inspirisana i ovogodišnja proslava koju je Delegacija EU pripremila za sve građane Crne Gore - drugačija, ali ipak zajednička.

Umjesto koncerata na trgovima crnogorskih gradova, pripremili smo televizijski program "Naštimuj se na Evropu" u kojem će svi moći da uživaju u svojim domovima, u subotu 9.maja sa početkom u 20.10h uz prenos na tri TV stanice istovremeno - RTCG, TV Vijesti i TV Prva.

U okviru programa, biće prikazan i nastup Radeta Šerbedžije i benda Zapadni Kolodvor. Ovaj svjetski umjetnik, u skladu sa principima solidarnosti, odlučio je da održi koncert u svojoj kući na Istarskoj obali, eksluzivno za građane Crne Gore i to bez autorskog honorara.

Pozivamo vas da zajedno proslavimo Dan Evrope u svojim domovima, uz zanimljiv program i da se zajedno naštimujemo na Evropu!

Pridružite se objavama na društvenim mrežama sa hashtag-ovima #DanEvrope2020 #NaštimujSeNaEU #JačiZajedno#TuneIntoEurope