Obavještenja

petak, 8. septembar 2023.

Edukativno predavanje za sve brucoše Univerziteta Donja Gorica

Univezitet Donja Gorica poziva sve brucoše i zainteresovane studente da prisustvuju besplatnoj radionici na temu „Vještine poslovne komunikacije, prodaje i pregovaranja“, koja će se održati u ponedeljak, 11. septembra u 15:30h u amfiteatru AS.

Prof. dr Nenad Vujadinovic, profesor iz oblasti kreativnih industrija na Univerzitetu Donja Gorica (UDG) upoznaće mlade sa ove tri esencijalne vještine u današnjem poslovnom svijetu.

Besplatnu edukativnu radionicu kao poklon brucošima generacije 2023/2024, organizuju Coca-Cola HBC Crna Gora, projektni tim Evropske omladinske kartice (EYCA) i Univerzitet Donja Gorica u okviru programa Coca-Cola podrška mladima.

Nakon završetka radionice, biće im upriličena dodjela indeksa i posebno dizajnirane Evropske omladinske kartice (EYCA), koja će im obezbijediti korišćenje više od 250 popusta u Crnoj Gori, kao i više od 70.000 povoljnosti širom Evrope.

Projekat Evropske omladinske kartice (EYCA) u Crnoj Gori implementira NVO Centar za omladinsku edukaciju, uz podršku Ministarstva sporta i mladih, a Univerzitet Donja Gorica predstavlja partnera u akademskom sektoru.

O programu Evropska omladinska kartica (EYCA):

Evropska omladinska kartica (EYCA) je međunarodni društveno odgovorni program koji mladim ljudima (13-29 godina) omogućava ulazak u svijet informacija, mobilnosti, neformalne edukacije, umrežavanja na nacionalnom i evropskom nivou, kao i korišćenja velikog broja povlastica u Crnoj Gori (kroz partnerstvo sa više od 250 kompanija) i Evropi (više od 70.000 kompanija).

Značaj ovog progama i pozitivne efekte na našu omladinu prepoznalo je Ministarstvo sporta i mladih i Vlada Crne Gore kroz brojna strateška dokumenta među kojima se posebno izdvajaju: Srednjoročni plan rada Vlade Crne Gore (2022-2024) i Program osnaživanja Evropske omladinske kartice (EYCA) za period od 2022. do 2024. godine. Takođe, ovaj najpopularniji omladinski program u Crnoj Gori je zadobio i četiri međunarodne nagrade za najbolju implementaciju projekta u Evropi, a priznanja su došla glasovima kolega iz više od 37 zemalja starog kontinenta.

Univerzitet Donja Gorica od akademske 2021-2022. svim brucošima besplatno distribuira kobrendirane EYCA & UDG benefit kartice.