Obavještenja

petak, 6. maj 2022.

FESTIVAL PREDUZETNIŠTVA

Posle 11 godina velikog rada i zalaganja, zadovoljstvo nam je da Vas obavijestimo da će se 8 i 9. maja 2022. (nedelja i ponedeljak), Bulevarom Znanja od Cetinja do UDG-a, održati FESTIVAL PREDUZETNIŠTVA u okviru kojeg će se organizovati prvo nacionalno takmičenje učeničkih kompanija u Crnoj Gori, XII Berza preduzetničkih ideja, istraživačko-preduzetnički poduhvat "Zaori Dublje, Proširi Brazde", a sve to krunisano sa zabavnom manifestacijom u vidu koncerta izvođačke grupe "Kuba".

 

Nacionalno takmičenje okupiće 20 najboljih kompanija vođenih od strane srednjoškolaca, a od kojih će najbolji dobiti plasman na svjetsko, međunarodno takmičenje COYC 2022 koje će se 12-14. jula 2022 održati u Talinu, Estonia.

Berza preduzetničkih ideja dvanaestu godinu za redom okupiće najbolje inovativne biznis ideje mladih i predstavnike biznis zajednice koji će finansijski i stručno podržati mlade preduzetnike u njihovim naporima.

 

Istraživačko-preduzetnički poduhvat "Zaori dublje, proširi brazde" okupiće srednjoškolce iz svih gradova i škola Crne Gore koji će, prolazeći prepreke Bulevarom znanja, imati priliku da se upoznaju sa kulturno-istorijskim bogatstvima Crne Gore, slušaju predavanja predstavnika Univerziteta Donja Gorica i učestvuju u interaktivnim aktivnostima.

 

S tim u vezi, sa zadovoljstvom vas pozivamo da nam se pridružite na pomenutim aktivnostima Festivala, a o inicijativama i tome šta nas konkretno očekuje u danima pred nama, stoga vas pozivamo da nas pratite i da nam se u nedelju i ponedeljak pridruzite na Bulevaru Znanja!