Obavještenja

četvrtak, 13. maj 2021.

Gostujuće predavanje doc. dr Milana Krstića

U četvrtak, 13. maja 2021. godine u 16:30h, doc. dr Milan Krstić sa Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu, održaće gostujuće online predavanje na Humanističkim studijama Univerziteta Donja Gorica. Tema predavanja doc. dr Krstića je „Dugo putovanje u Jevropu: Srbija i EU od 2000. godine do danas“.

Predavanje se organizuje u okviru projekta "Evropski identitet i evropski sistem vrijednosti kao tačke povezivanja zemalja Zapadnog Balkana". Projekat je finansijski podržan od strane Fonda za Zapadni Balkan (Western Balkan Fund - WBF), dok ga realizuju Sociološki centar Crne Gore – SOCEN, Humanističke studije Univerziteta Donja Gorica, Fakultet političkih nauka Univerziteta u Beogradu i Fakultet političkih nauka Univerziteta u Sarajevu.

Projekat je usmjeren na unapređenje regionalne saradnje između država Zapadnog Balkana na polju obrazovanja i naučno-istraživačkih aktivnosti, te stimulisanje mobilnosti i razmjene predavača i mladih istraživača iz Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Pozivamo sve zainteresovane studente da prisustvuju predavanju, koje će biti dostupno na linku:

https://zoom.us/j/5220761968?pwd=aTQ4cGo5ZHg4bE9wejBta2U0TTY2Zz09

Meeting ID: 522 076 1968

Passcode: 1Fsacg