Obavještenja

25. April 2020.

“i2space Challenge Days”

i2 Space je društveno inovativni prostor, sa online ekstenzijom, gdje ljudi dijele svoja interesovanja za tehnologiju, imaju sastanke, rade na svojim projektima i uče jedni od drugih. Takav prostor će biti uspostavljen u Podgorici, gdje će se stvoriti dinamična zajednica, koja će podstaći razmjenu ideja, znanja i vještina između mladih ljudi.


“i2space Challenge Days” daje mogućnost mladima da kreiraju prijedlog rješenja gdje i šta će da rade nakon samoizolacije. Ovo je mogućnost da rade na razvoju ideje koja im može donijeti produktvinije dane nakon COVIDA19.

Ovo je poziv za kreativni rad i promišljanje o tvojoj budućnosti, i to bliskoj. Šta nakon korone? Kako život učiniti podnošljivim? Kako ga unaprijediti? Šta ako se pojavi COVID29 nakon ovog označenog sa 19, da li ćeš imati 10 šansi više?

Promjene u svakodnevnom funkcionisanju podstiču novi način pogleda na razvoj usluga i biznis ideja. Pred tobom je “i2space Challenge Days” kao jedna od šansi koja ti se pruža da naredni period i izlazak iz stanja samoizolacije prođe u kreativnom radu za koji možeš dobiti značajne nagrade i usmjeriti svoju budućnost.

Zato te pozivamo i izazivamo da iskoristiš dio postojećeg slobodnog vremena i ograničenog kretanja da razmišljaš o budućnosti, okupiš prijatelje – budite inovativni i iskoristite priliku da započnete rad na razvoju vlastitih ideja i obezbijedite mnoštvo pogodnosti koje vam nudi i2 Space inkubator.

Više informacija u prilogu i na linku.