Obavještenja

ponedjeljak, 7. septembar 2020.

MONTENEGRIN ENGINEERING SUMMER SCHOOL 2020

Ko može da se prijavi?
Svi studenti Univerziteta Crne Gore, ostalih univerziteta, kao i mladi profesionalci željni aktuelnih inženjerskih vještina i znanja.

Želiš da učestvuješ?
Pošalji prijavu na engineeringschool20@gmail.com do 10. septembra 2020. godine. Takođe, podijeli sa nama zašto želiš da učestvuješ u ljetnoj školi, kao i šta očekuješ od iste. Broj mjesta je ograničen. Izabrani kandidati će biti obaviješteni najkasnije do 11.09.2020. godine.

Šta ćemo vas naučiti?

Cilj Montenegrin Engineering Summer School 2020, pod pokroviteljstvom Univerziteta Crne Gore, Instituta Konfucije na Univerzitetu Crne Gore, Ministarstva nauke i kompanije Mtel (Mtel digitalna fabrika) je da studente i mlade profesionalce upozna sa aktuelnim inženjerskim vještinama – robotikom, 3D štampom i 3D olovkama, virtuelnom stvarnosti i kreativnom industrijom. Od eksperata i iskusnih predavača imaćete priliku da saznate
kako su oni svoje inženjerske i freelancer snove pretvorili u uspješne kompanije. Svakog dana u toku škole polaznici će putem inženjerskih radionica učestvovati u takmičenjima za primamljive nagrade.

Više informacija u prilogu