Obavještenja

ponedjeljak, 16. novembar 2020.

Prezentacija postdiplomskog programa College of Europe

Obavještavaju se studenti da Centar izvrsnosti na Univerzitetu Crne Gore, u okviru projekta “The Challenges of the Enlargement Policy: EU versus China’s diplomacy in Western Balkans” koji se sprovodi u partnerstvu sa Univerzitetom Donja Gorica, organizuje prezentaciju postdiplomskog programa i stipendija za College of Europe.
College of Europe je najstariji i najprestižniji institut postdiplomskih Evropskih studija. Dva kampusa – u Brižu (Belgija) i Varšavi (Poljska) godišnje okupljaju više od 4000 postdiplomaca iz preko 50 zemalja svijeta.

Ova mogućnost se pruža i studentima iz Crne Gore, koji imaju mogućnost da konkurišu za punu stipendiju College of Europe, koji im pruža značajne mogućnosti za širenje znanja iz oblasti međunarodnih odnosa, političkih nauka, evropskog prava, kao i ekonomije, istorije i drugih srodnih disciplina. Nakon ovog postdiplomskog iskustva, studenti mogu započeti karijeru u nacionalnoj administraciji, diplomatiji, evropskim ili međunarodnim organizacijama, javnom sektoru, privatnom sektoru ili akademskoj zajednici.

Prezentaciju će održati rukovodilac projekta, prof. dr Danijela Jaćimović, 19. novembra u 12 časova. Prezentacija će se održati online, putem Zoom platforme.

Brošuru College of Europe za 2021. godinu možete pogledati ovdje: https://www.coleurope.eu/brochure

Detaljnije informacije o programima možete pogledati na zvaničnim sajtovima:
www.coleurope.eu/eis
www.coleuropenatolin.eu

Detalji za pristup prezentaciji putem Zoom platforme, prateći link za pristup:
https://us02web.zoom.us/j/81241301024?pwd=U0lIUjMvRXN1VE9DeTRJSWxHOHh0Zz09
Meeting ID: 812 4130 1024
Passcode: coe