Obavještenja

srijeda, 13. novembar 2013.

Prijem novih članova u MAPSS-u

U široj verziji ove vijesti možete naći obavještenje Crnogorskog udruženja studenata političkih nauka (MAPSS) o prijemu novih članova.


Crnogorsko udruženje studenata političkih nauka (MAPSS) i ove godine raspisuje konkurs za prijem novih članova. Svake godine se organizuje prijem novih članova i svi zainteresovani studenti političkih nauka koji su kreativni, spremni na praktičan rad, sticanje novih iskustava i motivisani da se angažuju i ulože svoje vrijeme u aktivnosti MAPSS-a. 

Za članstvo u MAPSS-u se mogu prijaviti studenti Fakulteta političkih nauka (Univerzitet Crne Gore),Humanističkih nauka (Univerzitet Donja Gorica) i Fakulteta za državne i evropske studije.

Aplikacionu formu možete naći na: http://mapss.me/mapss-raspisuje-konkurs-za-prijem-novih-clanova/ 

Period online prijavljivanja će trajati od 11. novembra 2013. do 15. novembra 2013.  S obzirom da je uvijek veliki broj prijavljenih, a radi se o maloj organizaciji, nekada i nijesmo u mogućnosti da primimo sve zainteresovane tako da selekciju vršimo nakon kratkog intervjua. Oni koji pokažu najveću motivaciju budu primljeni, bez obzira na kojoj su godini studija i njihovo prethodno iskustvo. O datumu i terminu kratkog intervjua bićete blagovremeno obaviješteni.