Obavještenja

petak, 20. oktobar 2023.

“The Ideal Man is an Entrepreneur”

Pozivamo Vas da u srijedu, 25. oktobra sa početkom u 17:00h u AS prisustvujete predavanju gospodina Yaron Brooka na temu “The Ideal Man is an Entrepreneur”.

 

Yaron Brook je direktor Ayn Rand Instituta, koautor američkog bestselera „Revolucija slobodnog tržišta: Kako ideje Ayn Rand mogu da stanu na kraj velikoj vladi“ i bivši kolumnista „Forbes“ magazina. Radio je kao profesor iz oblasti finansija, a njegovi članci objavljivani su renomiranim časopisima poput „Wall Street Journal“ i „USA Today“. Yaron Brook širom Amerike i svijeta predaje na temu objektivizma, spoljne politike kao i poslovne etike uz ohrabrivanje ulaganja u sebe kroz poslovne ideje. Ayn Rand Institut, čiji je najistaknutiji predstavnik, je organizacija koja se bavi izučavanjem i promocijom filozofije objektivizma, a cilj je edukacija i stvaranje kulture zasnovane na individualizmu i razumu.

 

Predavanje će ujedno biti i prilika za studente da čuju nešto više o brojnim programima Ayn Rand Instituta, ali i da lično upoznaju jednog od direktora.