Obavještenja

petak, 1. jul 2022.

UDG i multinacionalna kompanija Inveo Investment Holding uspostavili saradnju!

UDG i multinacionalna kompanija Inveo Investment Holding, sa sjedištem u Istanbulu, čiji ogranak Finveo Mva posluje u Crnoj Gori, uspostavili su dugoročnu saradnju tokom posjete delegacije kompanije UDG-u. Delegaciju Inveo Investment Holding je predvodio gospodin Onur Topac, glavni izvršni direktor kompanije. Kompanija Inveo Investment Holding  u svom portfelju ima više od 150 firmi različitih poslovnih djelatnosti i  posluje u više zemalja na tri kontinenta.

 

 

Tokom posjete uspostavljena je dugoročna saradnja koja će biti usmjerena u nekoliko pravaca: u oblasti nastave, kroz module i specijalizovane obuke za studente UDG-a u oblasti finansija i tržišta kapitala, međunarodne prakse u Inveo ograncima u Evropi, Aziji i Latinskoj Americi. Isto tako, Inveo će učestvovati u međunarodnim projektima kao partner UDG-u. 

 

 

Takođe, saradnja će uključivati i različite forme podrške i pomoći pri realizaciji studentskih start up-ova i biznis ideja, kao i kreiranje uslove za podsticanje stvaranja novih.

I u ovoj dugoročnoj saradnji, UDG potvrđuje svoju misiju koja se ogleda u pripremi studenata UDG-a da budu odgovorni građani globalnog svijeta.