Obavještenja

ponedjeljak, 20. mart 2023.

Univerzitet Donja Gorica još jednom ističe važnost podsticanja kreativnosti i stvaranja inovacija

Fakultet za međunarodnu ekonomiju, finansije i biznis, Univerziteta Donja Gorica, organizuje trening i motivaciono predavanje od strane svjetski poznatog predavača, prof. dr Velimira Sriće na temu “Kako podstaći kreativnost i stvaranje inovacija?”. Predavanje će biti održano u ponedeljak 27. marta 2023. godine u 13:00 časova.

Predavanje profesora Sriće jedno je od brojnih iz serije motivacionih predavanja Afterwork sa Srićom – powered by Swiss School of Business and Management. Afterwork predavanja su namjenjena svima koji žele biti bolji i uspiješniji u onome što rade, od preduzetnika, zaposlenih, do menadžera i izvršnih direktora. Više informacija o djelu i radu profesora Sriće dostupno je na njegovom web sajtu velimirsrica.com.

 

Motivaciono predavanje i trening dio su Info dana projekta Reinforce and connect absorption capacity in companies for new research and innovation solution, through the process of empowerment of the human resource management models and tools based on identified gap – EmpowerHR4Inno posredstvom IPA II granta, finansiranog od strane Ministarstva finansija i Evropske komisije. Projekat je baziran na ključnoj podršci istraživanja i inovacionih aktivnosti kompanija i ima za cilj da pronađe prioritete i podrži evropsku inicijativu koja naglašava novi model ekonomskog razvoja na nacionalnom i regionalnom nivou. U okviru Info dana predstavnici srednjih i malih preduzeća će imati prilike da se upoznaju sa ciljevima i ključnim aktivnostima projekta.

U cilju uspješne realizacije treninga i motivacionog predavanja, pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju Info danu i treningu. Predavanja i treninzi su otvoreni i za širu javnost te se svi zaintresovani, za više informacija mogu javiti na e-mail adresu jovana.popovic4@udg.edu.me.