Obavještenja

utorak, 26. septembar 2023.

V Škola Objektivizma „Džon Galt“.

NVO Akcelerator preduzetništva iz Crne Gore, u saradnji sa partnerima Ajn Rend centar Evropa iz Srbije, uz podršku Prometheus Fondation, i ove godine pokreće Školu Objektivizma.

 

Džon Galt Škola predstavlja uvod u Objektivizam a polaznici imaju priliku da upoznaju realnost, dostignu svoj potencijal i nauče da žive srećan i ispunjen život. Škola će se održavati jednom nedeljno u trajanju od 8 nedelja u Podgorici. Predavanja će vas voditi kroz ideje Objektivizma kao i kroz djela spisateljice Ajn Rend. Imaćete jedinstvenu priliku da učite od eminentih predavača koji su eksperti za ovu oblast.

 

Program se sastoji od osam predavanja koja će se organizovati, a obuhvataju osnove filozofije, osnove objektivizma kao filozofskog pravca i uticaja objektivizma na današnji svijet, te kako mladi ljudi mogu iskoristiti filozofiju objektivizma za lični razvoj i uspijeh u svojoj karijeri. Program traži mlade, aktivne ljude koji su željni novih znanja iz oblasti filozofije, društva, ekonomije i politike. Ovaj program se po peti put realizuje u Crnoj Gori, a prethodno je uspješno realizovan u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji kao i u mnogim drugim zemljama van granica Balkana. Program podrazumjeva predavanja i kreativne sesije koje su zasnovane na interakciji kao i čitalačke sekcije.

 

Crna Gora do sada broji preko 100 mladih koji su alumnisti ove Škole. Ono što je važno napomenuti jeste da svi koji prođu Školu dobijaju sertifikat kao i pravo na korišćenje mnogih prilika koje će se nuditi. Kao polaznici i alumnisti imate priliku da putujete na godišnje konferencije alumnista koje se održavaju širom svijeta. Do sada su alumnisti iz Crne Gore putovali u Prag, Varšavu, Arizonu kao i druge države u regionu.

 

Napomena: Škola vas neće izložiti troškovima jer sve troškove pokrivaju organizatori.

 

Ukoliko želite da budete dio V Škole Objektivizma u Crnoj Gori, molimo vas da popunite prijavni formular koji se nalazi na ovom linku:   https://forms.gle/qMCvtfa8dYcwrWgNA

 

Broj polaznika je ograničen i samo najbolji kandidati će biti odabrani. Budite dio najboljih.