Obavještenja

subota, 9. novembar 2013.

Važno obavještenje za studente koji primaju diplome 11. novembra

U široj verziji možete naći finalne instrukcije za dodjelu diploma koja će biti održana 11.11. u 11. ČITANJE OVE VIJESTI JE OBAVEZNO ZA SVE STUDENTE KOJI PRIMAJU DIPLOMU. MOLIMO STUDENTE DA PAŽLJIVO PROČITAJU OBAVJEŠTENJE I SPISAK STUDENATA PO AMFITEATRIMA.


Na kraju ove vijesti možete naći tekst himne. Molimo Vas da naučite riječi, zbog zajedničkog izvođenja himne na kraju ceremonije.

Takođe, molimo Vas da obavijestite svoje goste (jedan student može pozvati tri gosta)  da dođu ranije (bilo bi poželjno da su već od 10:30 na UDG-ju, kada će biti otvoren ulaz u amfiteatre), jer nakon 11 sati više neće biti moguće da se uđe.

Podsjećamo Vas da podjela svečanih toga i kapica počinje u ponedjeljak u 9 sati, i neophodno je da studenti donesu LK ili neki drugi identifikacioni dokument, kako bi mogli da preuzmu togu (toge se preuzimaju u Biblioteci). Nakon preuzimanja toga, studenti čija imena počinju slovima A-J (abecedni poredak) idu u Biblioteku, a studenti čija imena počinju slovima K-Z idu u galeriju, gdje se spremaju i čekaju prozivku. Studenti koji to još uvijek nijesu uradili, potrebno je da do ponedjeljka uplate 20 eura za izradu diplome.

Generalna proba počinje u 10 sati, što znači da će prozivka početi 10 minuta ranije. Student koji u 10 sati nije spreman i na svom mjestu u koloni, ne može prisustvovati svečanoj ceremoniji dodjele diploma. Diplome svih studenata koji su na spisku a nijesu prisutni na ovoj prozivci će biti odmah sklonjene, i studenti će moći da ih podignu u Studentskoj službi, nakon 12. novembra.

U priloženom fajlu se nalaze spiskovi studenata po salama. Molimo studente da pošalju mail na dodjela.diploma@udg.edu.me, ukoliko na spiskovima postoji neka greška.

UDG himna

 

Kad matura jednom prođe,

Vrijeme za studije dođe,

Najbolje što možeš ti

Za sebe učiniti                                                                   2 puta

Da dođeš na UDG

 

Narandžasta naša boja

UDG je ljubav moja

Sa Lovćena slavu pij

I studiraj UDG                                                          2 puta

Za budućnost ne brini (2 put: Svoje snove ostvari)

 

Prepjev pjesme:

Hej teacher, this is our song!

 

Rep dio:

Solo: I bi sto bi!

Svi: A što bi?

Solo: Ja upisah UDG!

 

Srećan život tu se živi,

Snovi nisu više sivi

Tu postaješ samo svoj                                                        2 puta

Jednog dana druže moj                                                                

Čitav svijet će biti tvoj

 

Narandžasta naša boja

UDG je ljubav moja

Sa Lovćena slavu pij

I studiraj UDG                                                          2 puta

Za budućnost ne brini (2 put: Svoje snove ostvari)