Obavještenja

utorak, 2. april 2024.

Zvanično otvoren novi ciklus Social Impact Award (SIA) programa u Crnoj Gori za 2024. godinu

Podgorica (29.03.2024.) – U srijedu 27. marta, u hotelu Ramada sa početkom u 10h zvanično je otvoren treći ciklus Social Impact Award (SIA) programa u Crnoj Gori, a time i prijave za najveće međunarodno takmičenje iz oblasti društvenog preduzetništva mladih.

 

Prijave za najveći međunarodni program podrške društvenom preduzetništvu mladih – Social Impact Award (SIA) program, otvorene su za sve mlade ljude uzrasta od 15 do 30 godina koji imaju preduzetničku ideju i želju da rade u ovoj sferi kroz inovativni pristup rješenjima.

 

Prijave za ovogodišnji ciklus otvorene su od 27. marta i trajaće sve do 31. maja, a aplikacija se može podnijeti na ovom linku.

 

Svi zainteresovani učesnici će imati priliku da učestvuju u preko 40 edukativnih radionica i obuka koje će se održati u sve tri crnogorske regije, kao i da dobiju mentorsku podršku priznatih profesionalaca, dok četiri pobjednička tima očekuje i početni kapital za realizaciju biznis ideje u iznosu od 1.500 eura, kao i prilika da stečena znanja i vještine predstave na internacionalnom SIA Samitu, koji se ove godine održava u Manhajmu, Njemačka.