Događaji

sreda, 11. novembar 2015.

Dodjela počasnog doktorata i uručenje diploma studentima

Dan Univerziteta Donja Gorica 11.11. ove godine obilježila je dodjela prvog počasnog doktorata, istoričarki prof. dr Latinki Perović, koji je uručen od strane Rektora UDG-a, prof. dr Veselin Vukotića, uz poruku: "Za doprinos budućnosti naših studenata". Nakon svečane dodjele počasnog doktorata uslijedilo je obraćanje ministra prosvjete, mr Predraga Boškovića, koji je uručio diplome najboljim studentima generacije.  


Uslijedilo je uručivanje diploma studentima koji su diplomirali, specijalizirali i magistrirali tokom prethodne studijske godine od strane Dekanice Fakulteta za prehrambenu tehnologiju, bezbjednost hrane i ekologiju, prof. dr Vesna Maraš.

 Tokom svečane ceremonije studenti UDG-a su izvodili recitacije, dok su članovi hora "Polihimnija" izvodili crnogorsku himnu, a zatim i himnu studenata. Centralnom događaju je prisustvao veliki broj gostiju, roditelja studenata i prijatelja Univerziteta iz oblasti sporta, umjetnosti, akademskog sektora i šire javnosti iz zemlje i regiona, za koje je nakon svečane ceremonije priređen svečani koktel.

 Ovo je dan kada svim diplomiranim studentima čestitamo diplomiranje i poželimo sreću i uspjeh u životu. Ovaj događaj je posvećen promociji našeg mota, mota UDG-a, ISTORIJA BUDUĆNOSTI.

Govor prof. dr Veselina Vukotića

Govor prof. dr Latinke Perović

Govor ministra Predraga Boškovića

Ostalo

subota, 4. april 2020.
subota, 4. april 2020.
ponedeljak, 6. januar 2020.